Cel mai horror costum de Halloween!

heidi klumSupermodelul și-a șocat invitații.

Petrecerile de Halloween organizate de Heidi Klum (46 de ani) sunt deja consacrate în lumea celebrităților! Cea mai așteptată apariție este chiar gazda evenimentului, care reușește să șocheze în fiecare an. Supermodelul a purtat cel mai înfricoșător costum de până acum.

Cu ajutorul machiajului, Heidi Klum a reușit să se transforme într-un extraterestru zombie care ne aduce aminte de Frankenstein. Manechinul a venit pe covorul roșu alături de soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, care s-a constumat într-un astronaut-zombie. La petrecerea organizată de Heidi Klum au luat parte numeroase staruri, printre care Lupita Nyong'o, Coco Austin și Neil Patrick Harris. Heidi organizează astfel de petreceri două decenii.

Ea a fost ajutată de mai mulți specialiști pentru a se transforma într-o creatură bizară, scoasă din filmele de groază, iar întreg procesul a durat 13 ore, potrivit metro.co.uk. Efortul a meritat pe deplin, pentru că toată lumea a vorbit despre costumația lui Heidi Klum. Blondina și-a făcut apariția alături de soțul ei, închiși într-un „acvariu” pe care era lipit un semn de biohazard (pericol biologic n.r).

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...