Oana Pellea, la Convenția PLUS: Vreau să trăim într-o țară normală, educată și cinstită

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

oana pelleaActrița Oana Pellea, invitată la Convenția Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate , a declarat sâmbătă, că a luat în calcul să plece din țară, dar nu a făcut-o pentru că iubește România și vrea ca să trăiască „într-o țară normală, educată și cinstită”.

„Eu iubesc această ţară cum ştiu că o iubiţi şi dumneavoastră. Cred că această ţară merită o soartă bună. Vreau să trăim cu toţii într-o ţară normală, într-o ţară educată, cinstită. Cu cât e misiunea mai impsoibilă, cu atât e mai nobilă cauza. În perioadele de criză, oamenii însemnaţi se adună. Aş fi putut pleca din ţară, dar nu am făcut-o. În ultimul timp, m-am gîndit că îmi pot lua câinii şi morţii şi să plec în altă ţară. Am renunţat la idee pentru că am toate speranţele în dumneavoastră”, a afirmat Oana Pellea, în cadrul discursului susținut la Convenția PLUS de sâmbătă.

Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) își desfășoară, la Romexpo, prima Convenție Națională de când a fost înființat. Peste 99% dintre delegații prezenți au votat pentru alegerea lui Dacian Cioloș, singurul candidat pentru această funcție, ca președinte al PLUS. MEDIAFAX

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...