Plimbări cu balonul la Târgul de Turism al Olteniei

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

craiovaZona Olteniei, cu un mare potențial turistic, are pentru prima dată ocazia de a fi promovată regional la Târgul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova în perioada 18 – 20 Martie 2016 în incinta Centrului Multifuncțional.

Intenția organizatorilor este să reunească la Craiova toți marii operatori din turism din Regiunea Olteniei și nu numai.

Pentru grupurile organizate care vizitează târgul, organizatorii au pregătit și un tur al orașului în care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuită.

De asemenea, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori: bursa locurilor de muncă în turism, ce va funcționa pe toată durata targului - expozanții pot profita de moment și pot recruta din rândul celor care vor vizita târgul și doresc să lucreze în industria turismului.

Totodadă, Târgul de Turism al Olteniei va prezenta un NOU obiectiv turistic dedicat orașului Craiova: Podul îndrăgostiţilor - va fi unul din principalele atracţii ale târgului.

Expozanţii sunt pregătiţi să valorifice acest moment cu oferte speciale de vacanţe pentru tinerii îndrăgostiţi şi pentru luna de miere. În parcarea din faţa centrului expoziţional şi-a anunţat prezenţa un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m, acesta va efectua curse pe verticală până la înălţimea de 250 m. Organizatorii ne-au mărturist că interesul este enorm.

Evenimentul, promovat şi pe plan extern, va fi marcat prin vizita unor operatori în turism din Bulgaria, Spania şi Italia, ţări care au legături aeriene cu aeroportul din Craiova. Semnale pozitive se anunţă şi din Turcia şi Grecia, ţări cu o pondere mare a turiştilor din Oltenia. 

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...