WhatsApp introduce un nou mod de a-ți proteja conversațiile importante

whatsappWhatsApp, aplicația de mesagerie deținută de Meta, introduce o nouă funcție care îți permite să îți ascunzi conversațiile importante în spatele unui cod secret aleas de tine. Această funcție aduce un plus de confidențialitate și securitate utilizatorilor aplicației.

Până acum, conversațiile protejate cu parolă erau vizibile în lista generală de conversații. Cu noua funcție, acestea pot fi ascunse și accesate doar prin introducerea unui cod secret în bara de căutare a WhatsApp. Codul secret poate conține litere, numere, caractere speciale și chiar emoji.

Această funcție ar trebui să împiedice alte persoane să afle că ai un dosar de conversații protejate, în cazul în care acestea ar arunca o privire peste telefonul tău.

De asemenea, WhatsApp menționează că poți alege să îți apară conversațiile protejate în lista de chat, în orice moment. Aplicația de chat, deținută de Meta, a introdus pentru prima dată conversațiile secrete în luna mai, care îți permit să protejezi conversațiile într-un dosar pe care îl poți deschide doar folosind amprenta, scanarea facială sau parola. În plus față de noua funcție de cod secret, WhatsApp spune că acum poți bloca o conversație printr-o apăsare lungă pe conversație, în loc să intri în setările chat-ului.

Meta a început implementarea funcției, care îți permite să îți ascunzi conversațiile importante, din 30 noiembrie și acestea vor fi disponibile la nivel global în lunile următoare. Așadar, utilizatorii WhatsApp se pot aștepta la un plus de securitate și confidențialitate în ceea ce privește gestionarea conversațiilor lor secrete.

 

 

Pin It