Actorul Angus Cloud, starul serialului Euphoria, a murit la vârsta de 25 de ani

angus cloudActorul american Angus Cloud, cunoscut mai ales pentru rolul principal din serialul Euphoria, a murit luni, 31 iulie, la vârsta de 25 de ani, a anunțat familia sa. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Actorul l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco „Fez” O’Neill în serialul HBO, care a câștigat mai multe premii Emmy, potrivit Le Figaro. „Singura consolare pe care o avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten”, a declarat familia sa într-un comunicat.

Actorul făcuse față morții recente a tatălui său și suferea de probleme de sănătate mintală, potrivit declarației. „Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu bolile mintale și sperăm că moartea sa le va aminti altora că nu sunt singuri și că nu trebuie să lupte singuri în tăcere”, a adăugat familia sa.

Serialul Euphoria este unul dintre cele mai mari succese ale postului HBO. Acesta relatează viața întunecată a adolescenților americani contemporani, pentru care dependența de droguri și violența sexuală fac parte din viața de zi cu zi. Serialul i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Acesta a fost reperat de un director de casting în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York.

Pin It