Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, în centrul Parisului

Ianis Hagi si Elena TanaseIanis Hagi (24 de ani) a făcut un pas extrem de important în viața sa, la doar două zile după meciul României cu Elveția, scor 2-2, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Fotbalistul lui Rangers a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, o tânără de origine aromână, alături de care are o relație de mai mulți ani. Hagi a ales ca locație centrul Parisului, iar ulterior a postat imagini cu momentul în care viitoarea lui soție i-a spus "da".

La scurt timp distanță a reacționat și tatăl acestuia, Gică Hagi (58 de ani). Evident, "Regele" s-a arătat fericit de faptul că fiul său a dat dovadă de și mai multă maturitate odată cu acest pas.

"O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide", a spus Hagi, la Fotbal Club. Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase / Foto: Instagram @ianishagi

Pin It