Mădălina Ghenea a fost jefuită într-un aeroport din Roma

Autostrada A1 Sibiu BoitaMădălina Ghenea, actriță și fotomodel de origine română, stabilită în Italia, a fost jefuită pe un aeroport din Italia. Hoții, care i-au furat o geantă cu bijuterii scumpe și alte obiecte de valoare, ar fi acționat la pont, suspectează anchetatorii.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, care deservește Roma, când Mădălina Ghenea se întorcea din Arabia Saudită, urmând să participe la un eveniment din capitala italiană, potrivit Il Messaggero. Jaful a avut loc în momentul în care actrița se îndrepta spre mașina pe care o închiriase înainte cu o zi. Dintre toate bagajele a fost furat doar trolerul care conținea obiectele de valoare.

Dinamica evenimentelor, precum și faptul că hoții au știut exact traseul pe care îl va avea actrița după aterizare sugerează că aceștia au acționat la pont, scrie presa italiană. Mădălina Ghenea a depus o plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

Pin It