Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano

ceas olaroiu dubaiCosmin Olăroiu a fost jefuit pe o stradă din Milano, în timpul zilei, la sfârșitul lunii august.

Hoții i-au furat antrenorului un ceas de lux, evaluat la 180.000 de dolari, infracțiune în urma căreia Poliția din Milano a deschis o anchetă. Obiectul de lux a revenit, la mai bine de două luni de la momentul furtului, în posesia lui Cosmin Olăroiu, însă nu din partea autorităților italiene, ci a celor din Dubai.

Ceasul care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu în Milano, recuperat în Dubai!

Cosmin Olăroiu s-a întâlnit cu reprezentanții Poliției din Dubai, pentru a-și primi ceasul, prilej cu care a și ținut să le mulțumească oamenilor legii.

”Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă.

Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu.

 Trei suspecți au fost arestați

Potrivit comunicatului emis autoritățile asiatice, ceasul a fost vândut în repetate rânduri în întreaga Europă, ajungând ulterior la Dubai, de unde a fost ”capturat” de către cei din Departamentul de Investigații.

În această speță, trei suspecți au fost arestați de Poliție. Foto: Dubai Police

Cosmin Olăroiu, jefuit în plină stradă, la Milano

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

NASA a lansat miercuri dimineața prima sa misiune de apărare contra unui asteroid. Este un test care ne va arăta cum putem salva planeta de o lovitură potenţial devastatoare. Misiunea DART este prima dedicată încercării de a devia un asteroid de la traiectoria care ar putea duce la un impact.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.