Britney Spears a pozat complet goală

britney spearsBritney Spears se bucură de o vacanță alături de logodnicul Sam Asghari, după ce a scăpat de tutela tatălui după 13 ani. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a surprins însă cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. Apare complet goală.

britney spears goalaÎn urmă cu doar o zi, Britney Spears a dezvăluit că se află în „Paradis”. Artista a plecat într-o vacanță exotică imediat după ce s-a aflat că a câștigat procesul, că tatăl Jamie Spears nu îi mai e tutore. De acum, ea poate lua propriile decizii legate de viața personală, dar și hotărâri cu privire la finanțele sale.

Așadar, cântăreața celebrează victoria alături de bărbatul iubit. S-au plimbat cu barca, au stat la plajă, au făcut baie în ocean. Nu cu vreo poză alături de logodnic a atras atenția, ci cu faptul că a pozat complet goală.

Britney Spears a distribuit pe contul ei de Instagram mai multe imagini în care apare într-o baie, fără nicio haină pe ea. În alte fotografii, Britney Spears e la plajă, în costum de baie. Îi lipsește însă sutienul.

Miercuri, 29 septembrie, s-a aflat că Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, Jamie Spears. Judecătoarea Brenda Penny, membră a unui tribunal din Los Angeles, a decis în favoarea cântăreței. Astfel, rolul de tutore al tatălui cântăreței, Jamie Spears, a fost suspendat după 13 ani. Britney Spears a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după ce au existat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. Cu un an înainte, cântăreața a divorțat de Kevin Federline, a pierdut custodia copiilor ei și a fost internată într-un centru de refacere, în urma unei presupuse căderi nervoase.

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

NASA a lansat miercuri dimineața prima sa misiune de apărare contra unui asteroid. Este un test care ne va arăta cum putem salva planeta de o lovitură potenţial devastatoare. Misiunea DART este prima dedicată încercării de a devia un asteroid de la traiectoria care ar putea duce la un impact.

Alte articole

Poate te interesează: