Hunedoara: Un pompier şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime

cerere in casatori pompier 1Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime, a informat miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

accident manastirii slatina 2Vizibil emoţionată, purtând o cască pe cap, tânăra a urcat în nacelă alături de prietenul ei, sergentul major Andrei Calimandruc, iar când aceasta a ajuns la înălţimea maximă băiatul a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale. În acest timp, colegii pompierului desfăşurau la sol o pancartă pe care era scrisă întrebarea "Vrei să fii soţia mea?".

Apoi, dintr-un rucsac aflat în nacelă tânărul a scos un superb buchet de trandafiri roşii pe care l-a oferit viitoarei sale soţii, care a spus un "Da" suficient de puternic pentru a fi auzit de toţi cei care aşteptau răspunsul.

Momentul a fost imortalizat de o dronă şi de o cameră video aflată lângă cei doi tineri.

"Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ. Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!", au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

NASA a lansat miercuri dimineața prima sa misiune de apărare contra unui asteroid. Este un test care ne va arăta cum putem salva planeta de o lovitură potenţial devastatoare. Misiunea DART este prima dedicată încercării de a devia un asteroid de la traiectoria care ar putea duce la un impact.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.