Moroșanu a rămas fără permis

catalin morosanuCătălin Moroșanu (37 de ani) a devenit „client” al poliției rutiere. În primăvară a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice iar acum a rămas fără permis.

De data aceasta, Moroșanu a fost înregistrat pe raza județului Buzău circulând cu 154 km/h în afara localității, pe E85, acolo unde limita de viteză este 100 km/h, iar polițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile și i-au aplicat o sancțiune de 1.305 lei. Moroșanu era la volanul unui autoturism Mercedes.

"Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş", precizează IPJ Buzău, citat de news.ro, site care potrivit căruia șoferul în cauză este Cătălin Moroșanu.

Luptătorul își recuperase carnetul de conducere de aproximativ o lună, după ce la finalul lunii aprilie a fost oprit de un echipaj de poliție pe bulevardul Decebal din București. Moroșanu a suflat în etilotest și s-a descoperit că avea o alcoolemie de 0,04 mg alcool pur în aerul expirat, fapt ce i-a atras o suspendare a permisului pentru trei luni.

Mai mult, în 2017 Moroșanu a mai rămas fără permis din cauza încălcării limitei de viteză cu peste 50 km/h, în județul Vaslui. Foto: Facebook/catalinmorosanu

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.