„Sunt ăn față pe avari”/Val de glume și meme pe Facebook după aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk

glume elicopter black hawkAterizarea de urgență a elicopterului militar Black Hawk al armatei SUA nu s-a soldat, din fericire, cu nici o victimă și doar măiestria piloților a făcut ca evenimentul să nu se sfârșească tragic. Neavând urmări grave, incidentul a generat un val de glume și de imagini haioase între românii de pe rețelele sociale.

  • „Black Hawk Down de România. Atât s-a putut”, a scris un utilizator, făcând referire la celebrul film „Black Hawk Down” unde un astfel de aparat a fost doborât în luptele din Mogadishu, Somalia.
  • „Dacă se întâmpla incidentul cu elicopterul sâmbătă, veneau și vreo două-trei mirese furate de la nunti să-și facă poze cu el”, e un alt mesaj care circulă pe Facebook.
  • „Să vadă și americanii cum e cu traficul din București, că de sus toți sunt șmecheri”, a scris un utilizator.
  • În discuție a intervenit și polițistul Marian Godină: „Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat”.
  • Și Ambasada Suediei din Bucureşti a avut ceva de spus: „Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”
  • „Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie”, au titrat ironic colegii de la Times New Roman.

Un elicopter Black Hawk american a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle (VIDEO)

 

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.