Noul single al grupului BTS, ''Butter'', 200 de milioane de vizualizări în 4 zile (VIDEO)

BTS ButterNoul single al formaţiei K-pop BTS, ''Butter'', şi-a continuat marţi parcursul-record pe YouTube, videoclipul acestuia fiind vizualizat de 200 de milioane de ori în doar patru zile de la lansare, a anunţat agenţia de management a trupei din Coreea de Sud, potrivit Yonhap şi allkpop.com.

Numărul de vizualizări ale videoclipului piesei estivale dance-pop a BTS, lansate vineri la ora locală 13:00, a atins pragul de 200 de milioane marţi, la ora locală 14:25, potrivit Big Hit Music.

Noul single a stablit acest record într-un timp mai scurt în comparaţie cu hitul ''Dynamite'', din 2020, al aceluiaşi grup alcătuit din şapte membri, care a atins această performanţă în patru zile şi jumătate, a precizat agenţia.

Piesa în engleză a acumulat 108,2 milioane de vizualizări în 24 de ore de la lansarea pe YouTube, devenind astfel videoclipul muzical cel mai vizionat în acest interval de timp pe această platformă.

Melodia se bucură de succes şi în topurile muzicale internaţionale, ajungând totodată pe prima poziţie a clasamentului melodiilor de pe iTunes în 101 regiuni şi totalizând 20,9 milioane de accesări pe platforma de streaming muzical Spotify.

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.