Betty Blue, fiica lui Florin Salam, cea mai sexy apariție din acest an!

Betty BlueLa doar 20 de ani, Betty Blue, fiica lui Florin Salam, este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate artiste din România.

Tânăra nu a profitat doar de notorietatea tatălui său, ci a dorit să se facă remarcată și datorită calităților ei muzicale.

După ce a cucerit internetul cu „Într-o secundă” și „Acolo sus”, melodii care au adunat împreună peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, Betty Blue a fost în centrul atenției și datorită a două colaborări de succes, una alături de tatăl ei, iar una alături de verișoara ei: „Tăticul meu, fetița mea” (feat. Florin Salam) și „Amândouă” (feat. Bia).

Betty Blue este și foarte urmărită pe Instagram, acolo unde are peste 400.000 de fani. Zilele trecute, artista le-a făcut câteva surprize acestora și a postat două fotografii în care este foarte sexy., scrie protv.ro.

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

Un cântăreț de muzică populară a reușit să devină primul cântăreț de muzică populară, care își recunoaște orientarea sexuală. Interpretul George Craioveanu a mărturisit că este gay.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.