Ridicați de la domiciliu pe bază de mandat și încarcerați la Craiova

s a predat politieiDoi olteni, care au fost condamnați la închisoare cu executare, au fost ridicați miercuri de la domiciliu de polițiștii olteni, pe bază de mandat, și duși la penitenciarul din Craiova pentru a-și ispăși pedepsele.

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că unul dintre mandate a fost pus în executare de polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate, condamnat pentru furt calificat. Tânărul are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare, după ce în perioada anilor 2014 – 2015 a furat cablu din rețeaua de telecomunicații a Căilor Ferate Române.

Polițiștii de la Vișina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către instanța de judecată pe numele unui bărbat de 53 de ani, din comuna Studina. Acesta are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Ambii bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Justiție

Procuratura din Montpellier a anunţat vineri că o reţea internaţională „deosebit de sofisticată” de trafic de persoane a fost dezmembrată în patru ţări europene şi în jur de treizeci de victime din America de Sud şi România au fost salvate, informează AFP, citată de Agerpres.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.