Minel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul Vâlcov, a fost adus în țară

Minel Prina a fost adus in taraMinel Prina, fost primar al Slatinei condamnat în dosarul Vâlcov, a fost adus în țară, după ce a fost prins în Italia în luna mai a acestui an, a anunțat ministrul Justiției, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Minel Prina a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea nfracțiunii de trafic de influență și complicitate la săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor.

El a fost dat pe 3 mai în urmărire generală de Poliția română după ce a fost condamnat definitiv la închisoare și nu a fost găsit de autorități pentru a fi dus la penitenciar.

Și Darius Vâlcov a fost dat în urmărire generală și a fost prins în Italia. Vâlcov a fost extrădat în România în luna august.

Minel Prina i-a succedat în funcția de primar al Slatinei chiar lui Darius Vâlcov.

“Fugarul Minel Florin Prina, fostul primar al Municipiului Slatina a fost adus în țară. În această noapte a ajuns la penitenciarul Rahova.

Era ultimul fugar dintre condamnații în același dosar cu Darius Vâlcov care se sustrăgea de la pedeapsă. El are de executat 4 ani și 6 luni de închisoare.

Și în acest dosar, se face justiție până la capăt!”, a scris Alina Gorghiu, care a mulțumit autorităților italiene pentru “cooperarea judiciară bună”.

 

Pin It