Procurorii constănțeni au cerut arestarea unui bărbat pentru că a furat patru conserve în valoare de 39 de lei

ciocanel justitie instanta judecatorParchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a solicitat joi instanţei arestarea unui bărbat acuzat că a furat dintr-un magazin patru conserve de ton în valoare de 39 lei, însă judecătorii au dispus ca acesta să fie pus în libertate, relatează Agerpres .

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Constanţa au cerut arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.11.2022, a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit Parchetului, pe 1 noiembrie 2022, în jurul orei 23.20, bărbatul a „sustras” dintr-un magazin din municipiul Constanţa „un pachet ce conţinea 4 conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)".

Judecătorii, în schimb, au respins cererea procurorilor și a dispus „punerea de îndată în libertate a inculpatului D. I. - B, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză”.

 

În comunicat se arată că la 1 noiembrie, ”în jurul orei 23:20, în timpul nopții”, un bărbat ar fi ieșit dintr-un magazin din Constanța cu un pachet care conținea 4 conserve de ton Rio Mare fără să-l plătească, cauzând astfel un prejudiciu de aproape 40 de lei ”nerecuperat până în prezent”.

”În data de 01.11.2022, în jurul orei 23:20, în timpul nopții, a sustras din magazinul P. situat în mun. Constanța, un pachet ce conținea 4 conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.


Pin It