McDrive la Slatina

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

imageResizeUn teren în suprafaţă de peste 3.400 de metri pătraţi de la fosta unitate militară din Slatina a fost concesionat de municipalitate către societatea care deţine franciza pentru restaurantele McDonald’s. 

nvestiţia se ridică la peste şapte milioane de lei, iar valoarea concesiunii este de aproape 400.000 de euro. În plus, se vor crea 60 de noi locuri de muncă.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este vorba despre un restaurant tip McDrive, situat la intersecţia bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari.

„ Unitatea de alimentaţie publică tip McDonald’s este un McDrive, un restaurant cu intrare şi ieşire pentru autoturisme. Clienţii pot fi serviţi şi direct de la autoturisme, nu doar în restaurant. Restaurantul este un drive-fastfood, cu regim de înălţime parter, cu o suprafaţă construită de 415 metri. Va avea circa 100 de locuri, în interior, şi o terasă afară. Va fi şi o parcare cu aproximativ 30 de locuri şi pentru cei mici un loc de joacă”, a spus Emil Moţ, primarul Slatinei.

Investiţia are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă. „Termenul de finalizare este 1 decembrie 2019, dar după cum îi ştim pe cei din privat, probabil că în şase luni va fi gata, undeva în luna iunie-iulie. Este o concesiune pe 49 de ani, în valoare de 396.000 de euro. Atât au plătit cei de la Premier Restaurants pe terenul de la unitatea militară”, a mai spus Emil Moţ.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...