Noi sancțiuni pentru slătineni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

politia localaUn proiect de hotărâre, publicat pe site-ul Primăriei Slatina și aflat în dezbatere publică, stabilește 19 noi tipuri de sancțiuni, care vizează atât ordinea și liniștea, cât și siguranța rutieră.

„Sunt 19 fapte noi care au fost adăugate celor existente și care vor putea fi sancționate contravențional, după aprobarea acestui proiect. Acestea au fost stabilite din experiența anterioară, când au fost situații în care nu puteam aplica amenzi pentru aceste fapte, neexistând un temei legal”, a explicat Adi Pop, directorul Poliției Locale Slatina.

Astfel, potrivit proiectului, vor fi sancționate persoanele care amplasează adăposturile animalelor domestice la o distanță mai mică de 30 de metri față de locuința învecinată precum și cei care au în apartamentele de la bloc mai mult de trei pisici și mai mult de doi câini (amenzi între 500 şi 800 lei).

Vor fi amendați cu până la 600 de lei cei care intră în aceste spații cu animale de companie. Accesul în locurile de joacă între orele 22:00 și 08:00 va fi sancționat cu amenzi de până la 500 de lei.

Șoferii care vor opri în stațiile taxi sunt pasibili de amenzi cuprinse între 400 și 800 lei.

Montarea suporţilor de uscat rufe pe faţadele blocurilor de locuinţe se amendează cu sume între 300 şi 600 lei.

Cei care vor să aducă modificări sau completări se pot adresa registraturii generale a primăriei, până pe 30 septembrie.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...