Parc pe trei hectare la Unitatea Militară

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

parc unitatea militara 1Un parc cu o suprafaţă de trei hectare va fi amenajat pe terenul fostei unităţi militare.

Autorităţile au făcut publice primele imagini cu locul de agrement.

În cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local Slatina a aprobat Protocolul cu MApN. Reprezentanţii municipalităţii au renegociat condiţiile, iar cei ai Direcţiei Administrarea Patrimoniului au făcut demersurile de includere în domeniul public al Slatinei a acestor suprafeţe.

Consilierii slătineni au aprobat, în cadrul aceleiaşi şedinţe, studiul de fezabilitate şi indicatorii pentru parcul ce va fi construit acolo.parc unitatea militara

Parcul va fi cea mai mare oază de verdeaţă din Slatina şi va avea multe spaţii destinate sportului în aer liber. Dacă totul merge bine, constructorul care va fi desemnat va începe să facă parcul în această toamnă.

De asemenea, vor fi reluate negocierile cu investitorii care vor să construiască un mall şi un local de alimentaţie publică. Totodată se vor căuta soluţii de finanţare în vederea construirii unui cartier de blocuri.

Şi discuţiile cu cei de la Mc Donald’s sunt foarte avansate. Construcţia Mc Donald’s ar putea începe în două luni, dacă toate procedurile administrative vor decurge bine. Pentru ridicarea mall-ului s-au arătat interesaţi mai mulţi dezvoltatori, aşa că municipalitatea are în curs de derulare o procedură de evaluare a terenului, pentru a demara o licitaţie de adjudecare a suprafeţei pe care va fi construită zona comercială.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...