Fonduri pentru reabilitarea termică a SJU Slatina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

sju slatinaClădirile Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi reabilitate printr-un proiect cu fonduri europene și cofinanțat de Consiliul Județean Olt.

Proiectul „Reabilitare termică pentru îmbunătățirea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina” a fost aprobat luni în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Olt.

Prin proiectul de hotărâre aprobat de consilierii județeni vor fi achitate toate cheltuielile neeligibile, cât și o contribuție proprie în procent de 3,96% din valoarea totală a proiectului, respectiv 747.038,44 lei, bani care ar urma să vină din fonduri comunitare.

Vor fi reabilitate termic imobilele unde își desfășoară activitatea cadrele medicale de la secțiile Materno-Infantilă, Medicală, Boli Infecțioase, corpul stației de oxigenare, Blocul Alimentar și corpul Prosectură. „Acești bani sunt ca o gură de oxigen pentru noi. Avem nevoie de aceste reabilitări care nu fac altceva decât să îmbunătățească condițiile în care atât cadrele medicale cât și pacienții să beneficieze de un anumit confort”, au declarat pentru cotidianul nostru reprezentanții SJU Slatina.

 

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...