Abonamente pentru parcările rezidenţiale

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

parcare slatinaPotrivit unui regulament pentru parcările din municipiu, slătinenii vor putea să-şi rezerve locul de parcare, în schimbul unui abonament lunar sau anual.

În schimbul plăţii unor taxe, slătinenii vor avea loc de parcare rezervat, în zona adiacentă locuinţei, în intervalul orar 17.00 - 8.00 şi în weekenduri. Taxa de închiriere ar putea fi 20 de lei pe lună.

Cetăţenii pot să solicite închirierea unui loc de parcare pe o rază de 30 de metri faţă de blocul în care locuiesc. Cei care nu îşi iau cu chirie un loc de parcare, pot parca pe celelalte locuri rămase libere.

Închirierea locurilor de parcare se va face în ordinea următoare: persoane cu dizabilităţi, persoanele care au domiciliul în zona sistematizată şi deţin un autovehicul înmatriculat la adresa de domiciliu, apoi sunt persoanele care deţin locuinţă în zonă, dar au maşină în leasing sau cu contract de comodat, după aceea urmează persoane care nu au domiciliul în zonă, dar deţin un imobil acolo, după aceea persoane juridice şi alţi cetăţeni.