A înapoiat banii găsiți în bancomat

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

a inapoiat banii gasitiGest deosebit al unui pompier slătinean. Acesat a găsit luni 1000 de lei într-un bancomat și a făcut tot posibilul ca banii să ajungă în posesia păgubitului.

Un bărbat din oraşul Drăgăneşti Olt a avut noroc luni dimineaţă. Banii pe care acesta îi uitase într-un bancomat din zona Steaua a municipiului Slatina au fost găsiţi de un pompier.

Plutonierul adjutant Marian Miulescu, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a mers la un bancomat din zona Steaua a municipiului Slatina pentru a extrage o sumă de bani. Acesta a găsit în bancomat suma de 1.000 de lei și fără să stea pe gânduri a mers în sediul băncii și a solicitat angajaților sucursalei să identifice cine a retras suma de bani respectivă.

În scurt timp s-a aflat cine este persoana care-şi uitase banii în bancomat, aceasta spunând că suma de bani retrasă era pentru achitarea unei rate. „Bărbatul, originar din Drăgănești Olt, a fost sunat de angajații băncii, iar în scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-și ridica banii. Acesta i-a mulțumit salvatorului pentru gestul său și a mărturisit că banii reprezentau rata la bancă și că nu mai spera să-i recupereze”, a precizat plutonier major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt. Gestul pompierului slătinean a fost apreciat în mod deosebit de conducerea inspectoratului, care a decis să-l recompenseze pe plutonierul adjutant Marian Miulescu cu citarea prin ordinul de zi pe unitate.