„Dragostea prinde rădăcini” la Slatina

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

dragostea prinde radaciniAdministraţia locală a demarat un proiect pentru tinerii care se vor căsători în acest an, denumit „Dragostea noastră prinde rădăcini”. Dintre toate cuplurile care îşi vor uni destinele în 2015, o comisie va alege cele mai frumoase trei perechi de tineri şi le va premia cu excursii în Europa.

 

„Începem anul cu multe surprize pentru slătineni, şi anume un alt proiect extrem de frumos, care se numeşte «Dragostea noastră prinde rădăcini». Proiectul presupune că toţi cei care se vor căsători în anul 2015 vor primi un copac pe care îl vor planta ori în locuri stabilite de primărie, ori unde doresc ei. Mai mult, în 2016 se va face un bal al celor care s-au căsătorit în 2015, cu o comisie care va desemna cele mai frumoase trei cupluri. Se va avea în vedere modul de întreţinere a copacului, povestea de dragoste, multe alte criterii care vor duce la desemnarea celor mai frumoase trei cupluri”, a explicat Minel Prina în cadrul unei conferinţe de presă.

Cele trei cupluri alese vor primi cadou câte o excursie într-un oraş din Europa, excursie plătită de Primăria Slatina. Prin această iniţiativă, administraţia locală vrea să încurajeze căsătoriile, spiritul civic, şi chiar natalitatea. „Pe banii Primăriei – cazare, masă, transport – cuplul clasat pe locul III va pleca trei zile în Praga, al doilea cuplu - locul II, va pleca patru zile la Roma, iar primul cuplu va pleca cinci zile la Paris. Încurajăm căsătoriile, spiritul civic, plantarea de pomi pentru a avea un mediu mai curat, şi, de ce nu, încurajăm şi natalitatea; e un lucru de care trebuie să ţinem cont. Aţi văzut statisticile şi suntem în scădere”, a mai spus Prina.  

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...