Parcări noi în Slatina

parcare-subteranaAdministraţia locală dorește să găsească cele mai eficiente metode pentru a rezolva problema locurilor de parcare.

 

În acest moment în Slatina există o parcare supraterană aflată lângă Spitalul Judeţean şi încă una se află în lucru, în zona liceului „Nicolae Titulescu”, proiect finanţat de la bugetul local cu aproximativ 2,2 milioane de lei, care va crea 50 de locuri de parcare.

În 2015 municipalitatea va crea alte locuri de parcare în zona Zahana în urma demolării unor clădiri ale Companiei de Apă Olt, care vor fi reconstruite pe o porţiune din terenul fostei unităţi militare. „Acolo unde este Compania de Apă acum, unde este dispeceratul, vom demola clădirile şi vom face o parcare. Acolo, la piaţa Zahana, este o zonă extrem de aglomerată. Pe cei 3.500 de metri pătraţi vom reuşi să mai facem câteva zeci de locuri de parcare care vor veni în sprijinul oamenilor care locuiesc în acea zonă”, a spus edilul Minel Prina.

Vor începe și lucrările la prima parcare subterană din oraş, realizată din fonduri de la bugetul local, care va fi construită în cartierul Progresul, sub Parcul Castanilor, din zona Colegiului Naţional „Ion Minulescu”. „Anul acesta vom demara lucrările pentru prima parcare subterană din Slatina. Aceasta va fi pe locul fostului bloc G6, la Minulescu. Trebuie să găsim pentru oamenii care stau pe străzile Castanilor, Plopilor, Bradului o soluţie pentru măcar 50 de locuri de parcare”, a mai spus Prina.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...