„Slatina, dragostea mea“, ediție jubiliară

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

zilele slatinei 2014Slatina se pregătește de sărbătoare. Pe 20 ianuarie 2015 slătinenii sărbătoresc împlinirea a 647 de ani de la prima atestare documentară a localităţii, care a avut loc în anul 1368.

 

Pe 20 ianuarie începe cea de-a X-a ediţie a manifestării „Slatina, dragostea mea!”, care în acest an se va derula pe parcursul a cinci zile. În ultima şedinţă de Consiliu Local, consilierii locali au aprobat suma alocată organizării acestui eveniment cultural – artistic, respectiv 600.000 de lei, acelaşi buget alocat ca şi anul trecut.

În cadrul evenimentului se vor desfăşura atât acţiuni cultural – artistice, precum spectacole de teatru şi muzică, cât şi tradiţionalele gale, în care vor fi decernate premii pentru elevi, sportivi, profesori şi antrenori, care s-au evidenţiat în activitate, premii de fidelitate pentru familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2014. Propunem spre aprobare ca pentru ediţia din acest an să fie alocată suma de 600.000 lei, întrucât manifestarea din acest an va ţine cinci zile, iar numărul premianţilor este mai mare în acest an.