Prysmian Slatina se extinde

prysmian

Compania de cabluri pe bază de fibră optică Prysmian a achiziţionat 17 hectare (170.250 mp). Pe acest teren va fi construită o hală de producţie pentru fibră optică, fiind create 378 de locuri de muncă.

 

Ieri a fost semnat contractul de vânzare-cumpărare între Primăria municipiului Slatina şi compania Prysmian, care a achiziţionat mai mult de jumătate din terenul parcului industrial.

„Societatea Prysmian, societate cu state vechi în Slatina a achiziţionat o suprafaţă de teren, extrem de importantă în acest parc industrial, peste 17 ha de teren iar astăzi, în prezenţa notarului, în prezenţa domnilor avocaţi din partea Prysmian s-a semnat acest contract de vânzare cumpărare”, a declarat edilul Slatinei, Minel Prina.

În termen de un an de zile de la încheierea contractului Primăria municipiului Slatina se obligă să introducă reţelele de utilităţi în zona parcului industrial.

Prysmian va crea 378 de locuri de muncă. „Vor fi mai mult de 378 de locuri de muncă, acestea vor fi la început. Extinderea se va face ulterior şi probabil vor mai fi încă pe atât. Mă bucur pentru oraş că vom crea locuri de muncă şi vom fi unul din oraşele cu un potenţial foarte ridicat. Pe acest teren vom face o hală de producţie, probabil că va fi fibră optică. E posibil pe viitor, prin dezvoltare, să aducem şi alte genuri de cabluri, care deocamdată sunt în discuţie. Pentru construcţia halei avem la dispoziţie doi ani, în intervalul acesta o să selectăm personal, cel care trebuie să fie pregătit va fi luat mai devreme, va fi trimis în Italia pentru traininguri, pentru cei cu studii superioare. Pentru muncitori trainingurile vor fi făcute în Slatina”, a declarat Albina Dumitrescu, director de resurse umane al Companiei Prysmian.  

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...