325 de locuri de muncă în străinătate

locuri de munca

Persoanele care nu au un loc de muncă stabil sau se află în căutarea unui job care să le aducă satisfacţii mari pot apela din nou la biroul Eures de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, care vine în întâmpinarea celor interesaţi cu o paletă amplă de locuri de muncă în spaţiul comunitar.

 

AJOFM are în acest moment disponibile nu mai puţin de 325 de locuri de muncă, iar cele mai multe dintre joburile aflate pe listă vin din Germania. Posturile disponibile se adresează atât persoanelor care au absolvit liceul, cât şi pentru cei care au o diplomă de facultate. Între principalele domenii de activitate care pot aduce un salariu substanţial persoanelor care doresc să-şi înceapă norocul în Uniunea Europeană se numără ingineria, stomatologia, aviaţia, medicina sau birotica.

Germania, principalul motor al economiei europene, oferă cele mai multe locuri de muncă dintre ţările care primesc forţă de muncă din afară. Economia germană caută 191 de persoane pentru posturi de asistenţi medicali şi poştaşi. Pe locul secund în topul ţărilor care sunt în căutarea forţei de muncă din estul Europei este Marea Britanie. Această ţară oferă şi ea 50 de posturi de asistenţi medicali. De asemenea, ţări ca Belgia, Norvegia sau Irlanda reprezintă şi ele pieţe deshise pentru oltenii care vor să muncească în străinătate.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...