Au murit arși în casă!
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Blocați în mașini din cauza viscolului
Vremea rea s-a întors în țară!
Descinderi DIICOT la Slatina şi Brebeni
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în Slatina şi comuna Brebeni.  
Donaţii pentru o expoziţie inedită la Muzeul Judeţean Olt
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Incendiu puternic la Grădinile
O casă cu mansardă din lemn a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu izbucnit marţi noaptea, în comuna Grădinile.
prev
next
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Vremea rea s-a întors în țară!
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în...
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Guvernul României a prevăzut în buget suma de bani pentru construirea drumului expres...
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este eliberat condiționat vineri, după ce Tribunalul Mehedinți...
Virusul gripal tip A, subtip H1, continuă să facă ravagii printre olteni. A fost înregistrat al patrulea deces din cauza gripei în acest sezon la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, din Balş. Aceasta a murit din cauza...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de...
Inspectorii DSV au sechestrat peste 300.000 de ouă, însă peste 280.000 de bucăți au fost...

Life style

La 23 de ani studentul la psihologie în cadrul Universităţii Harvard Mark Zuckerberg punea bazele reţelei de socializare Facebook la 4 februarie 2004, conform theguardian.com.

Plimbări cu balonul la Târgul de Turism al Olteniei

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

craiovaZona Olteniei, cu un mare potențial turistic, are pentru prima dată ocazia de a fi promovată regional la Târgul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova în perioada 18 – 20 Martie 2016 în incinta Centrului Multifuncțional.

Intenția organizatorilor este să reunească la Craiova toți marii operatori din turism din Regiunea Olteniei și nu numai.

Pentru grupurile organizate care vizitează târgul, organizatorii au pregătit și un tur al orașului în care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuită.

De asemenea, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori: bursa locurilor de muncă în turism, ce va funcționa pe toată durata targului - expozanții pot profita de moment și pot recruta din rândul celor care vor vizita târgul și doresc să lucreze în industria turismului.

Totodadă, Târgul de Turism al Olteniei va prezenta un NOU obiectiv turistic dedicat orașului Craiova: Podul îndrăgostiţilor - va fi unul din principalele atracţii ale târgului.

Expozanţii sunt pregătiţi să valorifice acest moment cu oferte speciale de vacanţe pentru tinerii îndrăgostiţi şi pentru luna de miere. În parcarea din faţa centrului expoziţional şi-a anunţat prezenţa un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m, acesta va efectua curse pe verticală până la înălţimea de 250 m. Organizatorii ne-au mărturist că interesul este enorm.

Evenimentul, promovat şi pe plan extern, va fi marcat prin vizita unor operatori în turism din Bulgaria, Spania şi Italia, ţări care au legături aeriene cu aeroportul din Craiova. Semnale pozitive se anunţă şi din Turcia şi Grecia, ţări cu o pondere mare a turiştilor din Oltenia. 

Video Slatina

Culinar

Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...
Preparare: Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se...

oferta filmari

Economie

Prolyte a demarat investiţia în urmă cu mai bine de doi ani iar fabrica se întinde pe...
Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor...

Beauty & style

Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari chiar dacă nu ai folosit mascara
Exclude orice produs care conţine particule strălucitoare, precum un iluminator prea puternic...
Cele mai bune sfaturi ca să ai o energie debordantă, să scapi de kilogramele în plus şi să...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates