Au murit arși în casă!
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Blocați în mașini din cauza viscolului
Vremea rea s-a întors în țară!
Descinderi DIICOT la Slatina şi Brebeni
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în Slatina şi comuna Brebeni.  
Donaţii pentru o expoziţie inedită la Muzeul Judeţean Olt
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Incendiu puternic la Grădinile
O casă cu mansardă din lemn a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu izbucnit marţi noaptea, în comuna Grădinile.
prev
next
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Vremea rea s-a întors în țară!
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în...
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Guvernul României a prevăzut în buget suma de bani pentru construirea drumului expres...
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este eliberat condiționat vineri, după ce Tribunalul Mehedinți...
Virusul gripal tip A, subtip H1, continuă să facă ravagii printre olteni. A fost înregistrat al patrulea deces din cauza gripei în acest sezon la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, din Balş. Aceasta a murit din cauza...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de...
Inspectorii DSV au sechestrat peste 300.000 de ouă, însă peste 280.000 de bucăți au fost...

Life style

La 23 de ani studentul la psihologie în cadrul Universităţii Harvard Mark Zuckerberg punea bazele reţelei de socializare Facebook la 4 februarie 2004, conform theguardian.com.

Turul Craiovei, organizat de Târgul de Turism al Olteniei

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

targul de turism circuit craiovaOrganizatorii Târgului de Turism al Olteniei ce se desfăşoară în perioada 18-20 martie 2016 în incintă Centrului Multifuncţional Craiova vă aşteaptă cu multe surprize şi un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita târgul şi oraşul Craiova.

Turul oraşului pregătit de către organizatorii târgului va cuprinde vizite la muzee cu intrarea gratuita, vizitarea aeroportului Craiova si Centrului de Agrement si Sport recent inaugurat de catre Consiliul Judeţean Dolj, precum şi vizitarea centrului vechi al oraşului.

Îşi vor deschide porţile: Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie, Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Artă Craiova, Biblioteca Judeţeană, Centrul Turistic de Agrement și Sport, Aeroportul din Craiova. În incinta Muzeului Olteniei se poate vizita şi Expoziția „Aurul și Argintul Antic al României”, vizitatorii vor putea astfel afla povestea fabuloasă a Tezaurului Antic al României.

18 martie: 10:00 – 11:00 Sosire la Centrul Multifuncţional Craiova. Vizita la Târgul de Turism al Olteniei, 11:15-12:00 Vizita la Aeroportul Internaţional Craiova, 12:00-12:20 Vizita la Centrul turistic de agrement şi sport Craiova, 12:20-13:15 Vizita Muzeul Olteniei, 13.15-14:00 Optional, posibilitate de servire a prânzului la un restaurant din Craiova, 14:00-14:45 Vizita la Muzeul Olteniei, iar de la 14:45-15:15 Vizita la Muzeul de Artă. 15:15-16:15 Plimbare prin Centrul Vechi (Prefectură, Piaţa M. Viteazul, Primăria, English Park, Teatrul Naţional M. Sorescu, Universitatea, Biblioteca Judeţeană), 16:15-16:45 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Etnografie – Casa Băniei), 17:00 Îmbarcarea în autocar şi întoarcere spre casă.

19 martie: 10:00-11:00 Sosire la Centrul Multifuncţional Craiova. Vizita la Târgul de Turism al Olteniei, 11:00-12:00 Vizita Muzeul Olteniei (Secţia de Istorie şi Arheologie), 12:00-12:45 Opţional, posibilitate de servire a prânzului la un restaurant din Craiova, 12:45-13:30 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Ştiinţe Naturale), 13:30-14:00 Vizita la Muzeul de Artă, 14:00-15:00 Plimbare prin Centrul Vechi (Prefectură, Piaţa M. Viteazul, Primăria, English Park, Teatrul Naţional M. Sorescu, Universitatea, Biblioteca Judeţeană), 15:00-15:30 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Etnografie – Casa Băniei), 15:30-16:30 Vizita la Aeroportul Internaţional Craiova, 16:30-17:00 Vizita la Centrul turistic de agrement şi sport Craiova, 17:00 Îmbarcarea în autocar şi întoarcere spre casă.

Video Slatina

Culinar

Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...
Preparare: Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se...

oferta filmari

Economie

Prolyte a demarat investiţia în urmă cu mai bine de doi ani iar fabrica se întinde pe...
Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor...

Beauty & style

Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari chiar dacă nu ai folosit mascara
Exclude orice produs care conţine particule strălucitoare, precum un iluminator prea puternic...
Cele mai bune sfaturi ca să ai o energie debordantă, să scapi de kilogramele în plus şi să...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates