Au început lucrările la Drumul Expres Craiova –Pitești
Liderul social-democrat Liviu Dragnea și ministrul transporturilor Răzvan Cuc au fost prezenți miercuri la granița dintre județele Dolj și Olt, la inaugurarea lucrărilor la tronsonul 1 și 2 al drumului expres Craiova – Piteşti.
Cine au fost Constantin şi Elena, cei doi sfinţi prăznuiţi pe 21 mai
Credincioșii ortodocși îi serbează, marți, pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, datorită cărora creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman, perioada în care au domnit fiind cunoscută ca "Epoca de Aur".
Cod GALBEN de averse şi furtuni
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, prin care a fost prelungită perioada de valabilitate până marţi dimineaţă şi a fost extins numărul de judeţe afectate, de la nouă la 27.
TIR încărcat cu cărămidă, răsturnat la Saru VIDEO
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Prognoză BNR: Inflaţie de 4,2% pentru finalul acestui an
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie de 3,3% pentru 2020, a anunţat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, într-o conferinţă de presă în care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflaţiei.
prev
next
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea...
În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor...
Liderul social-democrat Liviu Dragnea și ministrul transporturilor Răzvan Cuc au fost prezenți miercuri la granița dintre județele Dolj și Olt, la inaugurarea lucrărilor la tronsonul 1 și 2 al drumului expres Craiova – Piteşti.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod...
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul...
După Osica de Sus și Rusănești, DSVSA Olt a ridicat restricţiile și în gospodăria din Cilieni, afectată de pesta porcină. Testele de laborator au arătat că porcul santinelă este sănătos.
Un număr de şase focare de varicelă sunt în evoluţie la unităţi de învăţământ...
Marţi, 9 aprilie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au apobat bugetul județului...

Life style

Ultimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Turul Craiovei, organizat de Târgul de Turism al Olteniei

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

targul de turism circuit craiovaOrganizatorii Târgului de Turism al Olteniei ce se desfăşoară în perioada 18-20 martie 2016 în incintă Centrului Multifuncţional Craiova vă aşteaptă cu multe surprize şi un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita târgul şi oraşul Craiova.

Turul oraşului pregătit de către organizatorii târgului va cuprinde vizite la muzee cu intrarea gratuita, vizitarea aeroportului Craiova si Centrului de Agrement si Sport recent inaugurat de catre Consiliul Judeţean Dolj, precum şi vizitarea centrului vechi al oraşului.

Îşi vor deschide porţile: Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie, Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Artă Craiova, Biblioteca Judeţeană, Centrul Turistic de Agrement și Sport, Aeroportul din Craiova. În incinta Muzeului Olteniei se poate vizita şi Expoziția „Aurul și Argintul Antic al României”, vizitatorii vor putea astfel afla povestea fabuloasă a Tezaurului Antic al României.

18 martie: 10:00 – 11:00 Sosire la Centrul Multifuncţional Craiova. Vizita la Târgul de Turism al Olteniei, 11:15-12:00 Vizita la Aeroportul Internaţional Craiova, 12:00-12:20 Vizita la Centrul turistic de agrement şi sport Craiova, 12:20-13:15 Vizita Muzeul Olteniei, 13.15-14:00 Optional, posibilitate de servire a prânzului la un restaurant din Craiova, 14:00-14:45 Vizita la Muzeul Olteniei, iar de la 14:45-15:15 Vizita la Muzeul de Artă. 15:15-16:15 Plimbare prin Centrul Vechi (Prefectură, Piaţa M. Viteazul, Primăria, English Park, Teatrul Naţional M. Sorescu, Universitatea, Biblioteca Judeţeană), 16:15-16:45 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Etnografie – Casa Băniei), 17:00 Îmbarcarea în autocar şi întoarcere spre casă.

19 martie: 10:00-11:00 Sosire la Centrul Multifuncţional Craiova. Vizita la Târgul de Turism al Olteniei, 11:00-12:00 Vizita Muzeul Olteniei (Secţia de Istorie şi Arheologie), 12:00-12:45 Opţional, posibilitate de servire a prânzului la un restaurant din Craiova, 12:45-13:30 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Ştiinţe Naturale), 13:30-14:00 Vizita la Muzeul de Artă, 14:00-15:00 Plimbare prin Centrul Vechi (Prefectură, Piaţa M. Viteazul, Primăria, English Park, Teatrul Naţional M. Sorescu, Universitatea, Biblioteca Judeţeană), 15:00-15:30 Vizita la Muzeul Olteniei (Secţia de Etnografie – Casa Băniei), 15:30-16:30 Vizita la Aeroportul Internaţional Craiova, 16:30-17:00 Vizita la Centrul turistic de agrement şi sport Craiova, 17:00 Îmbarcarea în autocar şi întoarcere spre casă.

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, adoptarea unui act normativ prin care TVA va scădea de...
După implementarea cu succes a programului TOMATA, Ministerul Agriculturii a demarat programul...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...