Au murit arși în casă!
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Blocați în mașini din cauza viscolului
Vremea rea s-a întors în țară!
Descinderi DIICOT la Slatina şi Brebeni
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în Slatina şi comuna Brebeni.  
Donaţii pentru o expoziţie inedită la Muzeul Judeţean Olt
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Incendiu puternic la Grădinile
O casă cu mansardă din lemn a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu izbucnit marţi noaptea, în comuna Grădinile.
prev
next
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Vremea rea s-a întors în țară!
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în...
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Guvernul României a prevăzut în buget suma de bani pentru construirea drumului expres...
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este eliberat condiționat vineri, după ce Tribunalul Mehedinți...
Virusul gripal tip A, subtip H1, continuă să facă ravagii printre olteni. A fost înregistrat al patrulea deces din cauza gripei în acest sezon la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, din Balş. Aceasta a murit din cauza...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de...
Inspectorii DSV au sechestrat peste 300.000 de ouă, însă peste 280.000 de bucăți au fost...

Life style

La 23 de ani studentul la psihologie în cadrul Universităţii Harvard Mark Zuckerberg punea bazele reţelei de socializare Facebook la 4 februarie 2004, conform theguardian.com.

Târgul de turism al Olteniei – evenimentul lunii martie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

TTO Zona Olteniei, cu un mare potential turistic, va fi, pentru prima data, promovata regional la Targul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei si nu numai.

Campania de promovare a evenimentului a demarat și niciun targ de turism din tara, exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de intens mediatizat ca acesta. Interesul este foarte mare, iar cei care vor expune vor putea sa valorifice la maxim momentul. S-au amplasat panotaje stradale in toate cele cinci judete si au fost difuzate emisiuni dedicate evenimentului la televiziunile regionale. Campania va continua cu articole in mediul online, spoturi radio, articole in ziare.

Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul, organizatorii au pregatit si un tur al orasului in care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuita.

Tot la Targul de Turism, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori: va exista si o bursa a locurilor de munca in turism, ce va functiona pe toata durata targului.

Podul îndrăgostiţilor

Deasemenea, Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului. Dupa terminarea targului va fi donat Primariei Craiova, cu propunerea de fi amplasat intr-un loc public si de valorificat ca si obiectiv turistic al orasului. Este vorba despre un Pod al Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,

Acest obiectiv, prin ineditul sau, va aduce un numar mare de vizitatori la Targ, in mod special, din randul tinerilor. Expozantii sunt pregatiti sa valorifice acest moment cu oferte speciale de vacante pentru tinerii indragostiti si pentru luna de miere.

In parcarea din fata centrului expozitional, pe langa autocarele si microbuzele operatorilor agentiilor de voiaj, si-a anuntat prezenta un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m, acesta va efectua curse pe verticala pana la inaltimea de 250 m. Organizatorii ne-au marturist ca interesul este enorm, deja pentru prima zi de targ biletele pentru aceste curse cu balonul au fost epuizate.

Evenimentul este promovat si pe plan extern, si-au anuntat vizita operatori din Bulgaria, dar si din Spania si Italia, tari care au legaturi aeriene cu aeroportul din Craiova.

De asemenea, semnale pozitive se anunta si din Turcia si Grecia, tari cu o pondere mare a turistilor din Oltenia.

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe: www.targdeturismoltenia.ro

Pagina de facebook : Targul de Turism al Olteniei

Video Slatina

Culinar

Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...
Preparare: Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se...

oferta filmari

Economie

Prolyte a demarat investiţia în urmă cu mai bine de doi ani iar fabrica se întinde pe...
Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor...

Beauty & style

Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari chiar dacă nu ai folosit mascara
Exclude orice produs care conţine particule strălucitoare, precum un iluminator prea puternic...
Cele mai bune sfaturi ca să ai o energie debordantă, să scapi de kilogramele în plus şi să...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates