Târgul de turism al Olteniei – evenimentul lunii martie

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

TTO Zona Olteniei, cu un mare potential turistic, va fi, pentru prima data, promovata regional la Targul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei si nu numai.

Campania de promovare a evenimentului a demarat și niciun targ de turism din tara, exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de intens mediatizat ca acesta. Interesul este foarte mare, iar cei care vor expune vor putea sa valorifice la maxim momentul. S-au amplasat panotaje stradale in toate cele cinci judete si au fost difuzate emisiuni dedicate evenimentului la televiziunile regionale. Campania va continua cu articole in mediul online, spoturi radio, articole in ziare.

Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul, organizatorii au pregatit si un tur al orasului in care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuita.

Tot la Targul de Turism, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori: va exista si o bursa a locurilor de munca in turism, ce va functiona pe toata durata targului.

Podul îndrăgostiţilor

Deasemenea, Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului. Dupa terminarea targului va fi donat Primariei Craiova, cu propunerea de fi amplasat intr-un loc public si de valorificat ca si obiectiv turistic al orasului. Este vorba despre un Pod al Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,

Acest obiectiv, prin ineditul sau, va aduce un numar mare de vizitatori la Targ, in mod special, din randul tinerilor. Expozantii sunt pregatiti sa valorifice acest moment cu oferte speciale de vacante pentru tinerii indragostiti si pentru luna de miere.

In parcarea din fata centrului expozitional, pe langa autocarele si microbuzele operatorilor agentiilor de voiaj, si-a anuntat prezenta un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m, acesta va efectua curse pe verticala pana la inaltimea de 250 m. Organizatorii ne-au marturist ca interesul este enorm, deja pentru prima zi de targ biletele pentru aceste curse cu balonul au fost epuizate.

Evenimentul este promovat si pe plan extern, si-au anuntat vizita operatori din Bulgaria, dar si din Spania si Italia, tari care au legaturi aeriene cu aeroportul din Craiova.

De asemenea, semnale pozitive se anunta si din Turcia si Grecia, tari cu o pondere mare a turistilor din Oltenia.

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe: www.targdeturismoltenia.ro

Pagina de facebook : Targul de Turism al Olteniei