Cine au fost Constantin şi Elena, cei doi sfinţi prăznuiţi pe 21 mai
Credincioșii ortodocși îi serbează, marți, pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, datorită cărora creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman, perioada în care au domnit fiind cunoscută ca "Epoca de Aur".
Cod GALBEN de averse şi furtuni
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, prin care a fost prelungită perioada de valabilitate până marţi dimineaţă şi a fost extins numărul de judeţe afectate, de la nouă la 27.
TIR încărcat cu cărămidă, răsturnat la Saru VIDEO
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Prognoză BNR: Inflaţie de 4,2% pentru finalul acestui an
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie de 3,3% pentru 2020, a anunţat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, într-o conferinţă de presă în care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflaţiei.
INSCOP Research: Aproape două treimi din populație susțin unirea României cu Republica Moldova
Aproape două treimi din populație susțin unirea României cu Republica Moldova și puțin peste jumătate dintre respondenți consideră că, în cazul ipotetic al unui asemenea eveniment, țara noastră ar deveni mai puternică, conform sondajului realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS.
prev
next
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea...
În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, prin care a fost prelungită perioada de valabilitate până marţi dimineaţă şi a fost extins numărul de judeţe afectate, de la nouă la 27.
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul...
Drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au început să curețe...
După Osica de Sus și Rusănești, DSVSA Olt a ridicat restricţiile și în gospodăria din Cilieni, afectată de pesta porcină. Testele de laborator au arătat că porcul santinelă este sănătos.
Un număr de şase focare de varicelă sunt în evoluţie la unităţi de învăţământ...
Marţi, 9 aprilie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au apobat bugetul județului...

Life style

Ultimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Târgul de turism al Olteniei – evenimentul lunii martie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

TTO Zona Olteniei, cu un mare potential turistic, va fi, pentru prima data, promovata regional la Targul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei si nu numai.

Campania de promovare a evenimentului a demarat și niciun targ de turism din tara, exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de intens mediatizat ca acesta. Interesul este foarte mare, iar cei care vor expune vor putea sa valorifice la maxim momentul. S-au amplasat panotaje stradale in toate cele cinci judete si au fost difuzate emisiuni dedicate evenimentului la televiziunile regionale. Campania va continua cu articole in mediul online, spoturi radio, articole in ziare.

Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul, organizatorii au pregatit si un tur al orasului in care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuita.

Tot la Targul de Turism, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori: va exista si o bursa a locurilor de munca in turism, ce va functiona pe toata durata targului.

Podul îndrăgostiţilor

Deasemenea, Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului. Dupa terminarea targului va fi donat Primariei Craiova, cu propunerea de fi amplasat intr-un loc public si de valorificat ca si obiectiv turistic al orasului. Este vorba despre un Pod al Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,

Acest obiectiv, prin ineditul sau, va aduce un numar mare de vizitatori la Targ, in mod special, din randul tinerilor. Expozantii sunt pregatiti sa valorifice acest moment cu oferte speciale de vacante pentru tinerii indragostiti si pentru luna de miere.

In parcarea din fata centrului expozitional, pe langa autocarele si microbuzele operatorilor agentiilor de voiaj, si-a anuntat prezenta un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m, acesta va efectua curse pe verticala pana la inaltimea de 250 m. Organizatorii ne-au marturist ca interesul este enorm, deja pentru prima zi de targ biletele pentru aceste curse cu balonul au fost epuizate.

Evenimentul este promovat si pe plan extern, si-au anuntat vizita operatori din Bulgaria, dar si din Spania si Italia, tari care au legaturi aeriene cu aeroportul din Craiova.

De asemenea, semnale pozitive se anunta si din Turcia si Grecia, tari cu o pondere mare a turistilor din Oltenia.

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe: www.targdeturismoltenia.ro

Pagina de facebook : Targul de Turism al Olteniei

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, adoptarea unui act normativ prin care TVA va scădea de...
După implementarea cu succes a programului TOMATA, Ministerul Agriculturii a demarat programul...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...