Filmări nuntă: Avem grijă de amintirile tale

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

mireasa atena greciaScopul nostru este să filmăm toate momentele şi emoţiile din ziua nunţii într-o manieră specifică filmului artistic.Cu o prezenţă discretă, vom surprinde într-un mod natural momentele speciale care se desfăşoară în jurul nostru. Relaxaţi, singura voastră preocupare este de a vă simţi bine cu familia şi prietenii. De la emoţiile trăite de mire când îşi vede prima oară mireasa şi până la aruncarea buchetului, vom surprinde toata energia, frumuseţea şi sensibilitatea acestei zile unice.

În zilele următoare vom monta filmarea, atent, în stil cinematografic. Nu folosim efecte speciale sau tranziţii animate care pot strica atmosfera filmului. Diferitele momente vor fi alăturate în așa fel încât să reflecte emoțiile pe care le trăiți în ziua nunții. DVD-ul montat va fi realizat nu doar pentru a vă spune povestea, ci și pentru a vă atinge sufletul.

Nunta va fi plină de momente unice iar o filmare și un montaj profesional sunt o investiție a căror valoare nu se poate cuantifica. Dorim să vă oferim film unic, combinând pasiunea, cea mai înaltă tehnică și experiența noastră cu gusturile și așteptările dumneavoastră.

 

Filmare Standard Definition: Preț 1.700 lei

- prezența cameramanului și a fotografului pe tot parcursul evenimentului;

- filmarea momentelor importante ale nunții;

- dvd-uri personalizate și două copii la dvd-urile finalizate;

- Foto: 400 fotografii pe DVD, album foto clasic care cuprinde 100 fotografii, dimensiunea 13/18; 2 DVD-uri foto personalizate; o şedinţă foto, fotografiere pe toată durata nunţii.

 

Filmare Full HD: Preţ 2.500 lei

- prezența cameramanului și a fotografului pe tot parcursul evenimentului;

- filmarea momentelor importante ale nunții;

- dvd-uri personalizate și două copii la dvd-urile finalizate;

- Foto: 600 fotografii pe DVD, album foto clasic care cuprinde 200 fotografii, dimensiunea 13/18; două DVD-uri foto personalizate; o şedinţă foto, fotografiere pe toată durata nunţii.

 

Fotografii în timpul nunţii

La cerere, putem să vă oferim fotografii realizate chiar în timpul nunţii. Pachetul de 100 fotografii cu dimeniunea de 10 x 15 cm costă doar 50 de euro + TVA.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0767 221 223