Au murit arși în casă!
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Blocați în mașini din cauza viscolului
Vremea rea s-a întors în țară!
Descinderi DIICOT la Slatina şi Brebeni
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în Slatina şi comuna Brebeni.  
Donaţii pentru o expoziţie inedită la Muzeul Judeţean Olt
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Incendiu puternic la Grădinile
O casă cu mansardă din lemn a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu izbucnit marţi noaptea, în comuna Grădinile.
prev
next
Pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.
Vremea rea s-a întors în țară!
Poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT au efectuat două percheziţii domiciliare efectuate în...
Muzeul Judeţean Olt strânge pentru o expoziţie ce readuce în actualitate viaţa din perioada comunistă.
Guvernul României a prevăzut în buget suma de bani pentru construirea drumului expres...
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este eliberat condiționat vineri, după ce Tribunalul Mehedinți...
Virusul gripal tip A, subtip H1, continuă să facă ravagii printre olteni. A fost înregistrat al patrulea deces din cauza gripei în acest sezon la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, din Balş. Aceasta a murit din cauza...
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri dimineață că e declarată epidemie de...
Inspectorii DSV au sechestrat peste 300.000 de ouă, însă peste 280.000 de bucăți au fost...

Life style

La 23 de ani studentul la psihologie în cadrul Universităţii Harvard Mark Zuckerberg punea bazele reţelei de socializare Facebook la 4 februarie 2004, conform theguardian.com.

Jazz la Caracal și Slatina

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Orchestra-Fortelor-Armate-Americane-la-CaracalFormaţia de jazz a Orchestrei Forţelor Navale ale Statelor Unite ale Americii din Europa şi Africa va susţine două concerte de jazz în judeţul Olt, ambele în aer liber. Demersurile pentru organizarea celor două concerte au fost făcute de către reprezentanţii Bazei Militare 99 din comuna Deveselu şi vor fi susţinute în aer liber de Ziua Europei .

 Data de 9 mai 2015 are toate şansele să devină memorabilă pentru locuitorii municipiilor Slatina şi Caracal. Formaţia de jazz a Orchestrei Forţelor Navale ale Statelor Unite ale Americii din Europa şi Africa va susţine două concerte. Primul dintre ele va fi susţinut în Parcul „Constantin Poroineanu” din municipiul Caracal, începînd cu ora 11.00. Înainte de spectacol însă, soldaţii de la Unitatea Militară din comuna Deveselu vor depune, împreună cu oficialităţile locale, coroane de flori la Monumentul Recunoştinţei cu ocazia Zilei Independenţei de la 1877.

La Slatina, formaţia „Jazz Diplomats” va concerta pe Esplanadă. Aceştia vor defila începînd cu ora 17.00 pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza pe traseul cuprins între Casa de Cultură a Tineretului şi Esplanadă. De la ora 18.30, va avea loc şi concertul propriu-zis de jazz, deschiderea spectacolului urmând să fie asigurată de către membrii formaţiei de estradă “Lyra Band”.

Accesul la cele două concerte ale soldaţilor americani american va fi gratuit.

Orchestra Forţelor Armate Americane staţionate în Europa sub comanda locotenent colonelului Beth Steele este staţionată la cazarma Tompkins în Schwetzingen Germania și reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Armate la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang. A fost fondată în anul 1940 şi în prezent, împreună cu grupul său partener Corul Soldaţilor Armatei Statelor Unite în Europa, este cea de-a treia organizaţie muzicală a Armatei SUA ca mărime. În afara graniţelor este cea mai mare orchestră a Statelor Unite şi principalul ambasador muzical al Armatei SUA în Europa. Orchestra reunită a Armatei Statelor Unite în Europa are mai mult de 200 de reprezentaţii pe an şi a avut spectacole în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu din Rusia până în Irak.

Video Slatina

Culinar

Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...
Preparare: Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se...

oferta filmari

Economie

Prolyte a demarat investiţia în urmă cu mai bine de doi ani iar fabrica se întinde pe...
Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor...

Beauty & style

Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe pleoapele superioare. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari chiar dacă nu ai folosit mascara
Exclude orice produs care conţine particule strălucitoare, precum un iluminator prea puternic...
Cele mai bune sfaturi ca să ai o energie debordantă, să scapi de kilogramele în plus şi să...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates