Harrison Ford, rănit grav în urma prăbuşirii unui avion de epocă

avion-harrison-fordActorul Harrison Ford a fost grav rănit, joi, în urma prăbuşirii unui avion de epocă datând din al Doilea Război Mondial pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, în California, relatează NBC News.

 

Actorul Harrison Ford a fost grav rănit, joi, în urma prăbuşirii unui avion de epocă datând din al Doilea Război Mondial pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, în California, relatează NBC News.Surse au anunţat că actorul are răni grave la nivelul capului, inclusiv posibile fracturi. El a fost dus imediat la un spital local.

Avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit pe un teren de golf la scurt timp după decolare de la aeroportul din Santa Monica, potrivit lui Ian Gregor, de la Administraţia Federală a Aviaţiei.

Actorul american Harrison Ford s-a născut pe 13 iulie 1942 în Chicago. El şi-a început cariera în 1964 şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, în special datorită rolurilor din Războiul Stelelor, Evadatul şi Indiana Jones.

Pin It