Cine au fost Constantin şi Elena, cei doi sfinţi prăznuiţi pe 21 mai
Credincioșii ortodocși îi serbează, marți, pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, datorită cărora creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman, perioada în care au domnit fiind cunoscută ca "Epoca de Aur".
Cod GALBEN de averse şi furtuni
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, prin care a fost prelungită perioada de valabilitate până marţi dimineaţă şi a fost extins numărul de judeţe afectate, de la nouă la 27.
TIR încărcat cu cărămidă, răsturnat la Saru VIDEO
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Prognoză BNR: Inflaţie de 4,2% pentru finalul acestui an
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi estimează o inflaţie de 3,3% pentru 2020, a anunţat, miercuri, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, într-o conferinţă de presă în care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflaţiei.
INSCOP Research: Aproape două treimi din populație susțin unirea României cu Republica Moldova
Aproape două treimi din populație susțin unirea României cu Republica Moldova și puțin peste jumătate dintre respondenți consideră că, în cazul ipotetic al unui asemenea eveniment, țara noastră ar deveni mai puternică, conform sondajului realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS.
prev
next
Un grav accident rutier a avut loc în noaptea dintre duminică și luni pe Drumul European 574, zona Pădurea Saru.
Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea...
În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţă, o nouă atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, prin care a fost prelungită perioada de valabilitate până marţi dimineaţă şi a fost extins numărul de judeţe afectate, de la nouă la 27.
Banca Naţională a României (BNR) a majorat la 4,2% prognoza de inflaţie pentru finalul...
Drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au început să curețe...
După Osica de Sus și Rusănești, DSVSA Olt a ridicat restricţiile și în gospodăria din Cilieni, afectată de pesta porcină. Testele de laborator au arătat că porcul santinelă este sănătos.
Un număr de şase focare de varicelă sunt în evoluţie la unităţi de învăţământ...
Marţi, 9 aprilie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au apobat bugetul județului...

Life style

Ultimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Texte pentru felicitări de Revelion

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

FR7

La aceasta cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău, magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții. Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit.

 

Bucuria vine din lucruri mărunte; Liniștea vine din suflet, Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre! Un an nou fericit!

La mulți ani și bucurii La mulți ani și sănătate, Că-i mai bună decât toate! Numai bine vă doresc, Pentru caă mult vă iubesc!!!

Cu fiecare fulg de nea ne apropiem de un an nou pe care vreau să îl petrecem numai în fericire, bucurie, dragoste! La mulți ani!

Anul nou să-ți aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc și dacă se poate toate la un loc. La mulți ani!

Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru dumneavoastră și familie. La Mulți Ani!

A trecut un an cu aripi frânte peste noi, am înţeles mai mult sau mai puţin despre etern, am încercat să fim mai buni sau mai pioși. Şi acum, în prag de sărbători, simţim cum liniştea coboară ancestral în noi. Îmbujoraţi de sentimente hibernale, când sufletele noastre trimit atâta dragoste spre voi, cu inima deschisă vă uram tot ce-i mai bun în aste sfinte sărbători! Un an nou fericit și La mulți ani!

E CUMPĂNA DINTRE ANI! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înţelegere, și în sus cu recunoştinţă! La mulți ani!

La ceas de sărbătoare când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace, prosperitate și mulți ani fericiţi!

Momentele speciale ale sfârșitului de An să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Mertzan!

Noul an să fie spumos, frumos și fericit! La mulți ani!

La cumpăna dintre ani ne gândim mereu la cei care ne sunt dragi și cu care am dori să petrecem clipe de neuitat. Să aveţi parte de toate, spor la bani și sănătate!

Flori de gheaţă pe fereastră desenează o grădină.
Să aveţi belsug în casă, viaţă plină de lumină!
Urători să vă ureze, cerul să se-nsenineze,
Anul Nou ce va să vie - rodnic să vă fie,
Plin de armonie!

Acum, de Anul Nou, spre voi se-ndreaptă gândul meu: belşug s-aveţi și sănătate, An bun și daruri minunate!

Clinchetul clopoţeilor, mireasma crengilor de brad, să vă aducă farmecul sărbătorilor,

bucurie în suflet, iar noul an belşug și fericire!

Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. 

La mulți ani! 
 
Fie ca bucuria și liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. 

Nu îţi doresc ca Noul An să îţi aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă!

Fie ca anul ce vine să vă aducă multă veselie și sănătate. Casa să vă fie îmbelşugată, dragostea să vă lumineze toate clipele vieţii, să aveţi un munte de noroc și tot ce doriţi să împliniţi. Să vă bucuraţi de familie și de cei dragi!

La mulți ani! cu fericire, sănătate și voie bună. Vă rog să primiţi cele mai frumoase gânduri și cele mai calde urări de belşug și împlinirea tuturor dorinţelor. Vă urez casă plină de bucate, noroc și prosperitate. La mulți ani!

Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre un viitor mai bun și mai luminos. Magia Sărbătorilor să-ți dăruiască sănătate, pace și bunăstare pentru tine și cei dragi. Să ai parte numai de voie bună și gânduri senine.

Un an nou, cu certificat de garanţie. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2011 - 1 Ianuarie 2012!

Descoperă, învaţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Trăieşte un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ți vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştii creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite și un An Nou de poveste!

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită și fericită! La mulți ani!

Treci peste ce a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte și porneşte la drum cu încredere!

De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.

Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an și să iei cu tine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulți ani!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând și veselia de altă dată!

Învaţă să te bucuri de sărbătorile de iarna, nu lăsa să treacă nevăzute pe lângă tine. La mulți ani!

Pașii tai să străbată în ritm de dans trecerea de la 2011 la 2012!

Anul Ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulți ani 2012!

Mult belşug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă și s-aduni ban după ban!

Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulți ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!

1000, ba chiar 2011 urări de bine! Un An Nou fericit!

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secunda din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!

Vine un uragan de fericire, dragoste și linişte cu urarea ca anul 2011 să-ți aducă toate aceste lucruri.

În 2011 o să ii cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate, dar ca să iţi umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!

Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulți ani 2011!

Fie ca anul 2011 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate și mărire de salariu!

Închide ochii și pune-ți o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ţi se întâmple și ţie! La mulți ani fericiţi!

În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini și mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie și iubire! La mulți ani!

Texte pentru felicitări de Valentine‘s day

Texte pentru felicitări cu ocazia onomasticii

Texte pentru felicitări aniversare

 

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, adoptarea unui act normativ prin care TVA va scădea de...
După implementarea cu succes a programului TOMATA, Ministerul Agriculturii a demarat programul...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...