Pe ce distanțe sunt permise deplasările
Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, miercuri, mai multe explicaţii cu privire la aplicarea ordonanţelor militare emise până în prezent, având în vedere că au fost primite o serie de întrebări, multe situaţii referindu-se la distanţele pe care le pot parcurge persoanele: spre locul de serviciu, la medic, la cumpărături, pentru activităţi sportive, pentru îngrijirea bătrânilor sau...
Minorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani completează şi semnează singuri declaraţia pe propria răspundere
Aceştia trebuie să respecte condiţiile individuale de deplasare şi le este interzisă participarea la activităţi fizice colective, precizează, miercuri seară, Grupul de Comunicare Strategică.
Amenzi pentru cei care nu respectă măsura privind restricționarea circulației
Peste 500 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au vegheat, în utlimele 24 de ore, la respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.
Se montează dispozitivele de dezinfecţie în scările de bloc
În cursul dimineții de miercuri a început montarea dispozitivelor de dezinfecţie în scările de bloc din Slatina.
Document fals cu privire la modificarea structurii anului școlar 2019-2020
Un document fals, prin care este anunțată de reînceperea cursurilor în toate unitățile școlare din România de la 6 aprilie și modificarea structurii anului școlar, a fost distribuit online, în contextul amânării unui anunț oficial din partea Ministerului Educației cu privire la structura anului în curs, informează DIGI24.
prev
next

 

 

O farmacie din municipiul Caracal a fost depistată că vindea spirt la suprapreț, polițiștii aplicându-i o amendă de 20.000 de lei.
Sâmbătă după-amiaza, de la ora 17:00, megafoanele de pe echipajele Poliției, Jandarmeriei, Armatei...
ACTUALIZARE. Remus Rădoi, plasat sub control judiciar pe 60 de zile
În cursul zilei de miercuri, 25 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a...
În total, în România au murit 82 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.
Primăria Slatina a achiziţionat dispozitivele şi soluţiile dezinfectante necesare pentru a fi...
Grupul de Comunicare Strategică anunță 6 noi decese, care au fost înregistrate în perioada 25-30...
Conform ultimelor informații remise de Prefectura Olt, la nivelul județului Olt, în centrele de...
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 293...
În cursul zilei de marți alți doi olteni au fost confirmați cu Covid-19.
Spitalul Slatina se pregătește să preia eventualele cazuri suspecte sau confirmate.
Pentru a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus, Spitalul Județean de Urgență Slatina a...
Compania farmaceutică Johnson & Johnson (J&J) a anunţat luni că a selectat un vaccin...
Un copil de un an și două luni, din Slatina, a fost confirmat cu Covid-19.

Life style

Trecerea la ora de vară se va face în noaptea de 28 spre 29 martie 2020, când ceasurile se dau înainte cu o oră, ora 3:00 devenind ora 4:00. Adică „dormim mai puțin”, cum se spune, iar 29 martie 2020 este cea mai scurtă zi a anului, având 23 de ore.

Texte pentru felicitări de Revelion

FR7

La aceasta cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău, magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții. Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit.

 1. Bucuria vine din lucruri mărunte; Liniștea vine din suflet, Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre! Un an nou fericit!
 2. La mulți ani și bucurii La mulți ani și sănătate, Că-i mai bună decât toate! Numai bine vă doresc, Pentru caă mult vă iubesc!!!
 3. Cu fiecare fulg de nea ne apropiem de un an nou pe care vreau să îl petrecem numai în fericire, bucurie, dragoste! La mulți ani!
 4. Anul nou să-ți aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc și dacă se poate toate la un loc. La mulți ani!
 5. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate pentru dumneavoastră și familie. La Mulți Ani!
 6. A trecut un an cu aripi frânte peste noi, am înţeles mai mult sau mai puţin despre etern, am încercat să fim mai buni sau mai pioși. Şi acum, în prag de sărbători, simţim cum liniştea coboară ancestral în noi. Îmbujoraţi de sentimente hibernale, când sufletele noastre trimit atâta dragoste spre voi, cu inima deschisă vă uram tot ce-i mai bun în aste sfinte sărbători! Un an nou fericit și La mulți ani!
 7. E CUMPĂNA DINTRE ANI! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înţelegere, și în sus cu recunoştinţă! La mulți ani!
 8. La ceas de sărbătoare când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace, prosperitate și mulți ani fericiţi!
 9. Momentele speciale ale sfârșitului de An să-ți aducă veselia în casă, bani în buzunar și poate un Mertzan!
 10. Noul an să fie spumos, frumos și fericit! La mulți ani!
 11. La cumpăna dintre ani ne gândim mereu la cei care ne sunt dragi și cu care am dori să petrecem clipe de neuitat. Să aveţi parte de toate, spor la bani și sănătate!

 1. Flori de gheaţă pe fereastră desenează o grădină.
  Să aveţi belsug în casă, viaţă plină de lumină!
  Urători să vă ureze, cerul să se-nsenineze,
  Anul Nou ce va să vie - rodnic să vă fie,
  Plin de armonie!
  Acum, de Anul Nou, spre voi se-ndreaptă gândul meu: belşug s-aveţi și sănătate, An bun și daruri minunate!
 2. Clinchetul clopoţeilor, mireasma crengilor de brad, să vă aducă farmecul sărbătorilor, bucurie în suflet, iar noul an belşug și fericire!
 3. Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. La mulți ani!
 4. Fie ca bucuria și liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.
 5. Nu îţi doresc ca Noul An să îţi aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să ai puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţă!
 6. Fie ca anul ce vine să vă aducă multă veselie și sănătate. Casa să vă fie îmbelşugată, dragostea să vă lumineze toate clipele vieţii, să aveţi un munte de noroc și tot ce doriţi să împliniţi. Să vă bucuraţi de familie și de cei dragi!
 7. La mulți ani! cu fericire, sănătate și voie bună. Vă rog să primiţi cele mai frumoase gânduri și cele mai calde urări de belşug și împlinirea tuturor dorinţelor. Vă urez casă plină de bucate, noroc și prosperitate. La mulți ani!
 8. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre un viitor mai bun și mai luminos. Magia Sărbătorilor să-ți dăruiască sănătate, pace și bunăstare pentru tine și cei dragi. Să ai parte numai de voie bună și gânduri senine.
 9. Descoperă, învaţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!
 10. Trăieşte un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ți vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştii creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite și un An Nou de poveste!
 11. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită și fericită! La mulți ani!
 12. Treci peste ce a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte și porneşte la drum cu încredere!
 13. e Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.
 14. Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an și să iei cu tine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!
 15. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos și bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulți ani!
 16. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând și veselia de altă dată!
 17. Învaţă să te bucuri de sărbătorile de iarna, nu lăsa să treacă nevăzute pe lângă tine. La mulți ani!
 18. Anul Ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulți ani!
 19. Mult belşug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă și s-aduni ban după ban!
 20. Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulți ani!
 21. În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!
 22. Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secunda din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!
 23. Vine un uragan de fericire, dragoste și linişte cu urarea ca anul care bata la usa să-ți aducă toate aceste lucruri.
 24. În Noul AN o să ii cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate, dar ca să iţi umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!
 25. Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!
 26. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulți ani 2011!

 

 1. Fie ca anul 2011 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate și mărire de salariu!
 2. Închide ochii și pune-ți o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate și sper să ţi se întâmple și ţie! La mulți ani fericiţi!
 3. În anul care vine îmi doresc să am alături numai persoane fericite. Ştiu că dorinţa mi se va împlini și mai ştiu că meriţi să fii fericit(ă). Hai să ne bucurăm împreună de anul ce vine într-o atmosferă plină de armonie și iubire! La mulți ani!

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

Economie

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat în debutul ședinței de guvern că va fi modificată...
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că valabilitatea rovinietei nu...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

Deşi până recent s-a crezut că acest fenomen este asociat cu reglarea temperaturii corporale, oamenii de ştiinţă au descoperit că nasurile câinilor acţionează precum nişte detectoare de căldură ultrasensibile, relatează agenţia Xinhua.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...