Explozie la Slatina. Zeci de oameni evacuați (VIDEO)
83 de oameni au fost evacuați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-un bloc din Slatina, după ce într-o garsonieră a avut loc o explozie din cauza unei acumulări de gaze la centrala termică. Trei oameni au fost răniți.
A fost reluat traficul feroviar pe ruta București-Craiova
CFR SA anunță că traficul feroviar a fost redeschis joi, la ora 22.30, pe ruta directă București-Craiova, după finalizarea lucrărilor de reparații.
Programul Prima casă 2020 a fost lansat oficial
Programul Prima casă 2020 a fost lansat oficial, joi, după ce Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a primit din partea Ministerului Finanţelor Publice acordul de distribuire pentru suma de 1,98 miliarde de lei din plafonul total de 2 miliarde de lei alocat, anunță
Șeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal
Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, recunoaşte că pregătirea deficitară a unor poliţişti și lipsa de implicare a şefilor din Poliţie au dus la cazul Caracal.
Trafic oprit la Stoenești, pentru ridicarea vagoanelor deraiate
Traficul rutier este oprit pe DN 6 Caracal - Alexandria, la Stoenești, județul Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni.
prev
next

 

 

Doi fraţi acuzaţi că au furat bijuterii din aur de aproximativ 90.000 de lei, dintr-o casă a unei tinere 23 de ani, din oraşul Balş, au fost prinşi şi reţinuţi marţi de poliţişti
Un bărbat a fost, miercuri dimineaţa, victima unui accident feroviar produs în zona localităţii...
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Caracal, care ar fi furat electrocasnice din locuinţa unei...
O tânără în vârstă de 18 de ani, din Coteana, a murit, luni seara, după ce a fost lovită de un...
CFR SA anunță că traficul feroviar a fost redeschis joi, la ora 22.30, pe ruta directă București-Craiova, după finalizarea lucrărilor de reparații.
Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, recunoaşte că pregătirea deficitară a unor poliţişti și...
Traficul rutier este oprit pe DN 6 Caracal - Alexandria, la Stoenești, județul Olt, pentru...
Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, marți, ca nefondată cererea familiei Alexandrei...
Trenul marfar care a deraiat, luni, în apropiere de Caracal, ar fi fost supraîncărcat....
Un al doilea român a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, anunță presa japoneză, care citează ministerul nipon al Sănătății.
Primul roman infectat cu Coronavirus a fost confirmat pe vasul de croaziera din Japonia.
 Medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu” depun toate eforturile pentru a menține în viață...
Numărul celor care au murit din cauza virusului a ajuns la 23.
Ministerul Educației a cerut ca în fiecare școală să fie un cadru medical pentru controlul zilnic...

Life style

Agenţia Spaţială Europeană caută noi voluntari care să stea întinşi în pat 60 de zile, pentru a studia efectele vieţii în condiţii de imponderabilitate asupra corpului uman. Voluntarii vor primi pentru efort suma de 15.000 de euro.

Texte pentru felicitări de Crăciun

FC12

Crăciunul este acea Sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși și mai curajoși. Să îndraznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai rodnic și mai fericit. Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

 1. Sărbători fericite! Moș Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. Ca de obicei, să ne adunăm în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucurăm de magia sărbătorilor. La mulți ani !
 2. Sărbători fericite! Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. Ca de obicei, să ne adunam în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucuram de magia sărbătorilor. La mulți ani!
 3.  Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite. LA MULȚI ANI!
 4. Moș Crăciun bate la usă, scoate mâna din mănușă, și vă dă din palma lui, darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!
 5. Dragii mei, a venit și mult așteptatul Crăciun! Vă doresc să aveți parte de tot ceea ce este mai frumos în viață, Moșu' să vă aducă tot ceea ce vă doriți și fiecare fulg de nea să aducă în sufletele voastre multă fericire și iubire! Sărbători Fericite!
 6. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.
 7. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie, să îți aducă pace și liniste în suflet, iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viață. CRĂCIUN FERICIT!
 8. Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!
 9. Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie.
 10. Sfânta seară de Crăciun Să ne-adune bun cu bun, Sfânta seară de Crăciun. Că-i mai Sfântă decât toate, La mulți ani cu sănătate!!!
 11. În contul tău nr. 2011, la banca "viață" am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii! Bucură-te atunci când âl vei goli! La Mulți Ani 2011!
 12. Sfintele Sărbători să te găsească fericită și sănătoasă și să îți aducă tot binele din lume. Un An Nou fericit și bogat. LA MULȚI ANI!
 13. Cu ocazia Sfintelor Sărbători De Crăciun și a Anului Nou primiți din partea mea un șincer "La Mulți Ani", tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze "cerul" senin al vieții!
 14. Cu ocazia Crăciunului și a Noului An vă dorim multa sănătate și fericire, bucurii și satisfacții depline și împlinirea tuturor dorințelor.
 15. Vă urăm ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurie în suflete și un An Nou cu multe realizări!
 16. Moș Crăciun cu suflet bun, Să vă aduca în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!
 17. Moș Crăciun mi-a promis că-mi vă aduce anul acesta ceva frumos și nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume și acu te voi avea în sfârșit!
 18. La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire și bucurie și rămâi așa pentru tot restul vieții. Fii raza mea de soare și luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârșit.
 19. Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun, Că i-ai scris și c-o să vină, Să-ți aducă în pumni lumină, Lângă brad și lângă foc, Să-ți aducă mult noroc!
 20. Să vă fie casă, casă cu bucate noi pe masă, Moșul cu sacul plin și un drum în viață cât mai lin, Fericire câtă vreți și sănătate pentru toți, Iar la anul care vine să vă fie și mai bine.
 21. Din lumina Sărbătoririi Nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!
 22. Crăciun Fericit și cele mai bune gânduri pentru un An Nou plin de succese! Sărbători Fericite și La mulți ani!
 23. Alături de urările tradiționale de sărbători vă transmitem mulțumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră, familiilor și colaboratorilor, un Crăciun Fericit și un an plin de realizări atât în plan personal cât și în plan profesional.
 24. Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aducă liniste și pace în suflete și bucurie alături de cei dragi. Sărbători Fericite și La mulți ani!
 25. În prag de sărbătoare suntem cu gândul alături de cei dragi nouă și vă dorim ca anul ce urmează să vă aducă pace și prosperitate, să aveți calea luminată și viața îmbelșugată. Sărbători Fericite și La mulți ani!

 

 1. Un bătrânel cu chipul drag va sosi la voi în prag. Să nu-l goniți! E Moș Crăciun și v-aduce un an bun. Crăciun Fericit!
 2. Brad luminos, moș bogat, lăudat.
  An nou îmbelșugat. Ajun liniștit, Crăciun Fericit!
  Vă doresc ca Moș Crăciun să v-aduca daruri multe.
 3. Azi, în ziua de Ajun gândurile să le-asculte și să vă aducă-n casă armonie, lucruri bune, vesele, pace, liniște în suflet, cât mai multa dragoste! Crãciun fericit și un An Nou plin de bucurii!
 4. În pragul acestei Sfinte Sărbători vă trimitem un gând bun și o urare de sănătate, bucurie și împlinire alături de cei dragi. Crăciun fericit!
 5. În sfârșit vin sãrbãtorile de iarnã! Sã vã bucurați, sã fiți fericiți și sã aveți un an nou plin de succese! Cu drag ……………
 6. Sãrbãtori fericite și un An Nou plin de împliniri! La Mulți Ani!
 7. Cu gãnd bun, vã urãm Sãnãtate, Belșug și Prosperitate pentru seara caldã a Nașterii Domnului și pentru Anul care vine!
 8. Sãrbãtoarea Nașterii Domnului Isus Hristos sã vã aducã bucurie și pace în suflet. La mulți ani!
 9. ................... vã transmite un gând bun, urâri de sãnãtate, prosperitate, și un an minunat alãturi de cei dragi!
 10. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!
 11. Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aduca vestea cea mare. Iar cel ce S-a Născut, să vă umple casă cu pacea și binecuvăntarea sa. Crăciun fericit!
 12. Rețeta de Crăciun: se ia binecuvăntare, se adaugă un strop de soare și o pulbere de stele, se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate și iertare de păcate iar iubire cât cuprinde și de la Iisus Hristos s-aveți un Crăciun frumos!
 13. De Crăciun, daca vine la tine un tip gras și păros și te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris Moșului că te vreau pe tine de Crăciun.
 14. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(ă)!
 15. De Crăciun, s-aveți brad încărcat, moș bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos și împliniri. Crăciun Fericit!
 16. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă iți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neimplinit.
 17. Oricâte felicitări de Crăciun aș trimite, niciuna nu va putea exprima iubirea ce ți-o port. Sper din tot sufletul să ai un Crăciun minunat și plin de bucurii!
 18. Prilejul de a fi mai buni ni se oferă în fiecare moment al anului însă Crăciunul are ceva în plus față de restul momentelor: nu-i putem rezista! Astfel, întreaga lume va fi mai frumoasă!
 19. Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului să vă lumineze aceste sărbători, aducându-vă bucurie, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Este momentul să uităm de griji și supărări, să iertăm și să iubim și să ne amintim că nu suntem niciodată singuri!
 20. Când magii ne aduc Clipa cea de Taină, după datina strabună să pornim colindele la lumina caldă a lumânărilor aprinse în brăduț. Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme, un Nou An fericit, cu pace în suflet și cu multă dragoste, prosperitate și numai sănătate.
 21. Să primim Sărbătorile cu pace și căldură în suflet. Plini de speranță și de încredere, călăuziți de dragostea noastră, să mergem pe drumul vieții presărat cu flori și steluțe norocoase, iar anii care vin să fie cel puțin la fel de fericiți ca cei de până acum!
 
{youtube}Jsfu7pVVgH4{/youtube}
 
 
 

 

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

Economie

Uniunea Europeană va condiţiona accesul la fonduri europene, în cadrul bugetului 2021-2027, de...
Vești bune pentru cei care vor să își achiziționeze o motocicletă nouă. Costel Alexe, ministrul...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...