Încep lucrările la Esplanadă
Din septembrie, zona de promenadă a Slatinei se mută de pe Esplanadă, in noul parc. Odată cu inaugurarea acestuia, constructorul are undă verde pentru a incepe lucrările la Esplanadă.
Biciclist accidentat la Pirelli
Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost accidentat azi de un autoturism.
Bursa „ALEXANDRA MĂCEȘEANU“ pentru curaj
Bursa’ Alexandra Măceșeanu’ va fi acordată liceenilor de către familia fetei dispărute și despre care Gheorghe Dincă a declarat anchetatotilor că ar fi ucis-o, în fiecare an de ziua Alexandrei, pe 15 septembrie.
Și-a omorât fratele cu 10 lovituri de cuțit
Doi frați au ajuns la cuțite din cauza  moștenirii lasate de părinți. După ce au băut bine, aceștia și-au adus aminte că mai au și altele de împărțit, astfel căun bărbat din Sprâncenata  a devenit călăul fratelui său mai mic.
Gheorghe Dincă rămâne în arest
Astăzi, Tribunalul Olt a dispus prelungirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dincă. Inculpatul nu a contestat măsura.
prev
next
Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost accidentat azi de un autoturism.
Doi frați au ajuns la cuțite din cauza  moștenirii lasate de părinți. După ce au băut bine,...
Și anul acesta performanțele elevilor de 10 au fost răsplătite de administrația slătineană. 1.000...
Din septembrie, zona de promenadă a Slatinei se mută de pe Esplanadă, in noul parc. Odată cu inaugurarea acestuia, constructorul are undă verde pentru a incepe lucrările la Esplanadă.
Astăzi, Tribunalul Olt a dispus prelungirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dincă....
Emil Moț a anunțat că restaurantul McDonald’s din Slatina se va deschide săptămâna...
Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost reabilitată, de la saloane, la cabinetele medicilor și asistenților medicali până la grupuri sanitare.
Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea din această lună o unitate de tromboliză în...
După Osica de Sus și Rusănești, DSVSA Olt a ridicat restricţiile și în gospodăria din...

Life style

Ultimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Cand trebuie sa ne refinantam creditele

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

refinantare_credite

Principalul avantaj al refinantarii il reprezinta posibilitatea obtinerii unor costuri mai bune, care sa duca in final la plata unei rate lunare mai mici.

 

Reducerea dobanzilor la credite din ultimii ani face ca pentru multi clienti sa devina avantajoasa aceasta solutie, mai ales daca dobanda la creditele vechi nu a scazut.

Refinantarea creditului sau a creditelor aflate in derulare este recomandata atunci cand dobanzile din piata au scazut, in comparatie cu dobanda platita. Putem alege varianta refinantarii si atunci cand avem foarte multe credite si carduri de credit la mai multe banci si dorim sa platim doar o singura rata lunara, la o singura banca.

Prin alegerea acestei solutii se poate obtine o dobanda mai mica, mai ales daca la respectiva banca viram si veniturile lunare.

Tot mai multe banci au ales sa ofere dobanzi mai mici la credite, clientilor care aleg sa isi vireze salariile, pensiile sau veniturile prin banca

 

Rate lunare mai mici prin refinantare

Mai putem apela la refinantare, si atunci cand am contractat unul sau mai multe credite de nevoi personale fara garantii, care au dobanzi ridicate.

Refinantarea acestor credite prin intermediul unui credit de refinantare ipotecar, pentru care trebuie sa prezentati bancii o garantie imobiliara, va poate aduce economii importante, rata dobanzii ajunge la jumatate fata de cea platita anterior. Aceleasi economii pot fi realizate si in cazul in care refinantam cardurile de credit, care au dobanzi de peste 20 de procente.

In prezent, dobanda anuala efectiva la creditele de refinantare cu ipoteca, pleaca de la aproximativ 6 procente, la euro, si de la 8 procente la lei.

 

Refinantare pentru suma suplimentara

Daca avem nevoie de o suma suplimentara de bani, refinantarea poate reprezenta o solutie. Acest varianta este accesibila doar clientilor care dispun de venituri si garantii suficiente pentru noul credit.

Pentru acest tip de refinantare, perioada maxima a fost limitata la 5 ani, la fel ca si in cazul refinantarii de credite acordate dupa data de 31 octombrie 2011. Creditele acordate inainte de aceasta perioada pot fi refinantate pe o perioada de pana la 30 de ani, insa fara posibilitatea acordarii unei sume suplimentare.

Mai putem alege sa refinantam creditul si daca dorim sa schimbam moneda acestuia. Clientii care au credite in lei pot alege refinantarea in euro, pentru a beneficia de dobanda mai mica la aceste credite, iar cei care doresc sa se protejeze de fluctuatiile cursului valutar, pot alege varianta in lei.

Refinantarea implica si costuri suplimentare: comision de acordare al noului credit, comisioanele de transfer a banilor pentru inchiderea creditelor existente, costul cu evaluarea imobilului, taxele notariale in cazul creditelor de refinantare cu ipoteca si comisionul de rambursare anticipata.

 

Comisionul de rambursare anticipata este de maxim 1%

Odata cu aplicarea Ordonantei de Urgenta numarul 50, comisioanele de rambursare anticipata practicate de banci, care puteau ajunge si la 5 procente, au fost limitate la maxim 1 procent, iar refinantarile au devenit mai avantajoase si accesibile.

Pentru un credit cu dobanda fixa, comisionul de rambursare anticipata, indiferent de tipul de credit, este de maxim 1%. Acest comision se aplica atunci cand mai aveti peste un an pana la incetarea contractului de credit. Daca perioada este mai mica de un an, procentul este de 0.5%.

In cazul imprumuturilor cu dobanda variabila, comisionul de rambursare anticipata este zero, la fel si pentru refinantarea imprumuturilor de tip overdraft.

Limitarea comisionului de rambursare anticipata a permis ca numarul de refinantari sa creasca si tot mai multi clienti sa beneficieze de avantajele unor dobanzi si rate lunare mai mici.

 

www.moneycenter.ro

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Legea asigurărilor obligatorii a locuințelor va fi modificată, polița urmând a acoperi, pe...
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, adoptarea unui act normativ prin care TVA va scădea de...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

Ai grijă de animăluțul tău? Atunci urmărește cu atenție rândurile următoare întrucât babesioza este o boală groaznică și se vindecă foarte greu. 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...