TIR încărcat cu porci, răsturnat la Coloneşti

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

TIR incarcat cu porci rasturnat la Colonesti1În cursul zilei de joi, un TIR încărcat cu 190 de porci s-a răsturnat în afara şoselei, la intrarea în comuna Coloneşti, după ce şoferul acestuia a pierdut controlul direcţiei de mers.

TIR incarcat cu porci rasturnat la ColonestiȘoferul a pierdut controlul volanului, autotrenul a părăsit suprafața carosabilă, moment în care o roată s-a blocat și TIR-ul s-a răsturnat.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări stabilind faptul că bărbatul, în timp ce conducea un autotren pe DN 65 – E 574, din direcția Slatina spre Piteşti, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Autotrenul era încărcat cu 190 de porci, venea din judeţul Mehedinţi şi se deplasa spre un abator din Dâmboviţa. La o prima constatare, mai mult de jumătate dintre porci sunt morţi.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...