Tineri arestaţi pentru trafic şi consum de droguri

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

tineri arestati pentru droguriDoi tineri din județul Olt au fost arestaţi preventive de magistraţii Tribunalului Olt. Ei sunt bănuiţi de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Cei doi au fost opriţi în trafic de poliţiştii din oraşul Corabia. În autoturism erau patru tineri: șoferul, în vârstă de 21 ani, din Izbiceni, și încă trei prieteni.

„Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, polițiștii au găsit 88 de pachete din hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri. La fața locului au fost chemați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, de 21 și de 19 ani”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Marti, Marius Rodian Muşan şi Gelu Băndică au fost prezentați Tribunalului Olt, împotriva acestora punandu-se in aplicare măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile. Ambii sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...