Descinderi ale poliţiştilor la Brebeni şi Balş

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

PerchezitiiPoliţiştii din Argeş au efectuat, miercuri, patru percheziţii domiciliare. Au fost vizate persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat din Balş şi Brebeni.

Acţiunea a fost desfăşurată de polițiști din cadrul Poliției Câmpulung împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cele patru persoane la care au avut loc percheziţiile domicilare sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punere în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete. Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare”, se arată într-un comunicat remis de IPJ. De asemenea, anchetatorii au stabilit că prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...