Urmărire pe străzile Slatinei

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

urmarire la SlatinaÎn cursul zilei de vineri, un şofer nu a oprit la semnalul regulamentar pe care l-au efectuat polițiștii slătineni şi, în tentativa de fugă, a provocat un accident de circulaţie.

În cadrul unei acțiuni de rutină, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto.

Acesta a abandonat maşina, a escaladat mai multe garduri, însă până la urmă a fost prins şi s-a ales cu dosar penal.

Acesta nu s-a conformat și a demarat în trombă pe strada Mânăstirii. „Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala de serviciu, iar la efectuarea unui viraj brusc la dreapta, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a acroşat o bordură. Din cauza deteriorării jantei şi anvelopei, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, prin escaladarea mai multor garduri”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Polițiștii au reuşit să îl prindă şi l-au identificat. Este un tânăr de 28 ani, din comuna Tufeni, care avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...