Nepalez, tâlhărit la Slatina

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

neplaez talharit la SlatinaDoi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, după ce au jefuit un cetăţean nepalez, în Slatina.

În noaptea de Sfânta Maria, nepalezul a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri din cartierul Zahana. Cei doi arestaţi au văzut că acesta are bani asupra lui iar dimineaţa, când nepalezul a plecat către casă, l-au urmărit şi tâlhărit. Cei doi i-au luat aproximativ 2.000 lei.

Cetăţeanul din Nepal a sesizat Poliţia Slatina iar poliţiştii slătineni au făcut două percheziţii la domiciliul celor doi tâlhari.

Cei doi, Marius-Ionuţ Iordache, zis Atomenu, liderul unei grupări de traficanţi de droguri şi Alin-Lucian Pătrulescu, cu antecendente penale pentru diferite furturi, au fost reţinuţi, marţi, iar miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a aprobat propunerea arestării preventive a celor doi pentru 30 de zile.

În urma percheziţiilor domiciliare, desfăşurate marţi, anchetatorii au ridicat diverse cantităţi de droguri, un pistol cu bile calibrul 4,5 milimetri și sumele de 163.800 lei, 100 dolari și 6.350 euro.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...