Doi tineri au murit într-un accident la Movileni

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident movileniUn grav accident de circulaţie s-a produs pe Drumul Judeţean 546 B, pe raza comunei Movileni. Doi tineri și-au pierdut viaţa, iar un copil şi un bărbat au fost transportaţi la spital.

iulian si madalina florentinaPompierii de la Detaşamentul Slatina s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială pentru descarcerare, în sprijinul lor intervenind şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

„În momentul sosirii echipajelor, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 ani, din comuna Movileni, și o tânără de 18 ani, tot din localitate, pasagera din dreapta faţă în acelaşi autoturism, au fost găsiți decedați, cu leziuni incompatibile cu viața. Tânăra decedată a fost găsită încarcerată, iar pentru extragerea acesteia au acționat pompierii de la descarcerare care au îndepărtat portiera maşinii”, a declarat sublocotenent Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Toate celelalte victime au fost găsite în afara autovehiculelor.

Băiatul de 23 ani, din Movileni, se afla în maşină cu iubita sa, o tânără în vârstă de 18 ani, din Scorniceşti, când pe raza oraşului Potcoava, cel mai probabil în drum spre Scorniceşti, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină. În urma impactului cei doi tineri au murit pe loc. Tânărul, Iulian Ene, lucra chiar în localitatea sa natală, gestionar la un magazin,  iar prietena, Mădălina Florentina Purecel, era elevă la Liceul „Constantin Brâncoveanu“ din Scorniceşti şi era îngrijită, în plasament, de o familie din Chiţeasca, Scorniceşti.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...