crima brastavatuCrimă înfiorătoare la Brastavățu: în dimineața zilei de sâmbătă, 14 aprilie a.c., un bărbat și-a înjunghiat de mai multe ori mama cu cuțitul.

După ce a comis oribila crimă, bărbatul în vârstă de 45 de ani a dat foc casei în care locuia cu mama sa și a atacat și o vecină pe care a înjunghiat-o în spateUlterior, bărbatul, cunoscut drept un mare consumator de alcool, a s-a înjunghiat cu cuțitul încercând să-și pună capăt zilelor.

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță au găsit-o pe mama criminalului, o femeie în vârstă de 72 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate cu cuțitul și incendiată.

Vecina, în vârstă de 66 de ani, înjunghiată grav de agresor a ajuns la Spitalul Craiova. Din păcate starea acesteia este critică.

Criminalul a ajuns și el la Spitalul Caracal, pentru suturarea plăgilor înjunghiate.

Criminalul, Ionel Florică riscă să stea după gratii până la 25 ani sau să primească pedeapsa detențiunii pe viață. Bbărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, reținut și prezentat duminică magistraților Tribunalului Olt cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Rating:
( 0 Rating )
 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...