Grav accident pe DN 65 – E 574

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

accident mortalJoi dimineața a avut loc un grav accident de circulație pe DN 65 – E 574.

În urma evenimentului rutier un bărbat a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi. În accident au fost implicate un TIR și o autoutilitară, în care se aflau patru persoane.

Se pare că vinovat pentru accident este şoferul autoutilitarei care a adormit la volan şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un TIR.

Şoferul autoutilitarei, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc iar cei doi pasageri aflaţi în acelaşi autovehicul au fost grav răniţi.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Stația de Scornicești și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. În momentul sosirii echipajelor, cei trei bărbați aflați în autoutilitară au fost găsiți încarcerați.

Cei doi bărbați răniţi, unul de 37 ani și celălalt de 55 ani, ambii din localitatea Ciupercenii Noi, au fost transportați la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Ulterior, bărbatul de 37 ani a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul CFR Bucureşti, acesta fiind diagnosticat cu fractură deschisă femur şi fracturi costale pneumotorax stâng.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...