Polițist împușcat în cap

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

politist impuscat in capUn polițist din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate al Poliției Olt a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce marți noaptea s-ar fi împușcat din greșeală. Și iubita acestuia a ajuns la spital, aceasta prezentând o plagă împușcată în mâna stângă. Incidentul a avut loc în Slatina.

După primele se pare că Bogdan Dumitrescu și prietena sa s-au împușcat accidental.

Când a fost preluat de ambulanță, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Slatina, era inconștient și prezenta o plagă împușcată frontală stângă și a fost transportat în stare gravă la Spitalul Slatina, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Craiova.

Tânăra, de 28 de ani, prezenta o plagă împușcată la nivelul mâinii stângi și a ajuns, de asemenea, la Spitalul Slatina.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că iubita polițistului de la Crimă Organizată a manevrat pistolul acestuia, arma descărcându-se accidental și rănindu-i pe cei doi.

„În cursul acestei nopți (n.red. - marți spre miercuri), în jurul orei 00:54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul SCCO Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei în zona capului. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, cercetările sunt continuate în cauză sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Bogdan Dumitrescu este în comă profundă, doctorii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde acesta este internat spunând că şansele de supravieţuire sunt minime. Prietena sa, care se pare l-a împuşcat accidental pe poliţist, este cercetată de procurorii Parchetului Olt pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.