Criminal condamnat la închisoare pe viață

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

crima scornicestiBogdan Ionuţ Frâncu, bărbatul de 37 de ani, din Piteşti, care în luna decembrie a anului 2016 a ucis-o cu sânge rece pe Cristina Marin, fosta sa iubită, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Decizia a fost luată marți- 24 octombrie 2017, de magistrații Curții de Apel Craiova, deși inițial Tribunalul Olt îl condamnase pe bărbat la 25 de ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Cristina Iliana Marin, o tânără de 30 de ani, a fost ucisă de fostul său prieten, Bogdan Ionuţ Frâncu. în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016. Bărbatul a lovit-o cu repetate lovituri de cuţit în zona inimii.

După ce a comis oribila crimă, Bogdan Ionuţ Frâncu s-a descotorosit de cadavru într-o pădure din Optaşi Măgura.

La scurt timp asasinul a fost prins de oamenii legii într-un hotel din municipiul Piteşti, maşina sa, în care anchetatorii au găsit şi cuţitul cu care acesta a ucis-o pe Cristina, fiind găsită în parcare.

Se pare că aceasta încerca de ceva timp să pună capăt relaţiei, dar bărbatul refuza să accepte acest lucru. Bogdan Ionuţ Frâncu şi-a recunoscut fapta şi le-a indicat poliţiştilor locul în care a lăsat trupul fără viaţă al tinerei.

Chiar în ziua în care şi-a ucis fosta iubită, asasinul de 37 de ani din Piteşti a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care a încercat să explice apropiaţilor gestul său. „Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaște că nu am fost aşa. Nu am vrut decât să fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relația noastră. Am făcut şi greșeli, recunosc, dar nu m-a înțeles nimeni, mai puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, a scris Bogdan Ionuţ Frâncu pe Facebook.