Fostul sclav din Berevoiești și-a omorât tatăl

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

sclav din oltIonuț Ștefan Iordache este un tânăr din comuna Tufeni care a fost sclav ținut în lanțuri de țiganii din Berevoiești. Acesta și-a ucis cu sânge rece tatăl, sâmbătă dimineața.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 58 de ani, a fost descoperit de fiica acestuia în cursul dimineții de sâmbătă. Decesul bărbatului survenise cu câteva ore în urmă, cel mai probabil în cursul nopții.

Alexandru Iordache a fost lovit în mod repetat cu un scaun de propriul fiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, fapta a avut loc după o ceartă între cei doi. Suspectul l-a lovit pe tatăl său în mod repetat cu picioarele de la un scaun și cu o cârjă. Bărbatul avea o infirmitate, era imobilizat la pat.

Ionuț Iordache a fost eliberat din sclavie în luna iulie a anului 2016 și s-a întors acasă în localitatea natală Tufeni, unde se angajase ca cioban. Se pare că tânărul de 33 de ani era cunoscut cu probleme psihice, acum câțiva ani fiind diagnosticat cu schizofrenie și internat într-o unitate medicală de specialitate.

Ionuț Iordache a fost reținut de procurorii Parchetului Olt pentru 24 de ore. Fostul sclav din Berevoiești se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Olt și urmează a fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.