Accidente la Saru și Optaşi

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

accident la optasiPe raza comunei Optași Măgura a avut loc, duminică după-amiaza, o coliziune violentă între două autoturisme.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, șoferul unuia dintre vehicule rămânând încarcerat. Bărbatul încarcerat, în vârstă de 50 de ani, din București, a fost extras din autoturism în scurt timp de la sosirea echipajelor și a fost preluat, conștient, de echipajele medicale. Pacientul prezenta dureri la bazin și la coloana vertebrală și a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

„La UPU Slatina au ajuns alti doi răniți, pasageri în autoturismele implicate în accident, o femeie de 51 de ani, din București, cu traumatism toracic, și un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Oțelu Roșu, județul Caraș Severin”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Vinovat de producerea accidentului este un şofer din municipiul Caransebeş care nu a adaptat viteza într-o succesiune de curbe extrem de periculoase, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din Bucureşti.

alt accident saru

Un nou accident la Pădurea Saru

Trei tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, duminică după-amiază, în zona Pădurea Saru. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje SMURD de la subunitățile din Slatina și Balș și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Cei trei tineri, în vârstă de 18, 20 și 22 de ani, cu traumatisme minore și excoriații multiple, au fost transportați la UPU Slatina. Şoferul de 18 ani, din Slatina, prezenta excoriatii și dureri la membrele inferioare și superioare. Pasagerele din maşină, o tânără de 22 de ani, din Pleșoiu, şi o tânără de 20 de ani, din Slatina, prezentau excoriații la cap, membrele superioare, traumatism lombar și traumatism toracic, respectiv excoriații multiple şi traumarism toracic.

Se pare că tinerii mergeau la Craiova, la facultate.