Un prim suspect în cazul cadavrului fără cap

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

crima brastavatuCadavrul fără cap al unui băiat a fost găsit, marţi dimineaţa, pe un câmp situat în apropierea localităţii Brastavăţu. Capul a fost găsit la o distanţă de 20 – 30 de metri faţă de trupul copilului, însă nu e vorba de o decapitare propriu-zisă ci mai probabil a fost mâncat de animale.

Cadavrul a fost găsit pe un drum mărginaş de la ieşirea din localitate spre comuna Vădastra, la câţiva metri de Drumul Judeţean 544. Cadavrul nu avea cap, însă acesta a fost găsit în apropiere de trup.

Este vorba de un copil de 14 – 15 ani, care provine dintr-o familie de romi, în care din diverse motive mai existau scandaluri. Cel mai probabil, nenorocirea a avut loc în cursul nopţii.

Cazul a fost preluat de anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Există martori care spun că luni noaptea copilul a fost văzut împreună cu un tânăr de 20 de ani, din localitate, într-o staţie PECO, iar acum acesta este suspectat că l-ar fi ucis pe adolescentul de 14 ani. Victima provine dintr-o familie cu vreo 20 de membri, nu era foarte bine supravegheat de familie, astfel încât înnopta în această benzinărie.

Suspectul în cazul crimei de la Brastavăţu a fost reţinut pentru 24 de ore.